Skocz do zawartości

FISHER F4 - RZEZNIK CZY NIE ??

JOHNY WOO

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam przyjaciol poszukiwaczy, zawsze chcialem chodzic po lasach ,lakach.... bagnach ... gdzie kolwiek mozna znalesc monety odznaki, klamry, przy odrobinie szczescie mauzerka badz mp40 w dobrym stanie.
Skladalem zlotowki jakis czas i jestem w stanie pozwolic sobie na FISHER-a F4. I tu moje pytanie, czy jest to dobry wykrywacz na wieksze przedmioty typu helm,bron... i mniejsze przedmioty jak monety klamry do pasow ?
Za wszelkie odpowiedzi z gory dzieki !!!!!

http://www.allegro.pl/item247551678_wykrywacz_metali_fisher_f4_nowosc_druga_sonda.html
Napisano
Kolego szanowny czy nie lepiej zacząć od czegoś tańszego i sprawdzonego przez rzeszę poszukiwaczy np. HS-3(za nowy z cewką 30cm zapłacisz 830zł z wysyłką),lub inne sprzety polskiego pochodzenia ypowe statyki"??Pomyśl.
Napisano
Czesc poszukiwacze !! Dzieki za odpowiedz i rady....
wiesz co do tanszego to sam nie wiem. Slyszalem ze ta F4 jest dobrym sprzetem. A jak cos kupuje to wole oszczedzic pare groszy i kupic towar z gornej polki.
Ale czekam na wiecej rad, moze ktos ma F4 ??
Kondzik powiedzmy ze jestes takim jeleniem" jak i ja :) hehehehehe HUH ??

Pozdrawiam przyjaciele !!
Napisano
Ten Fisher jest fajny ale tylko na monety i kolorek. Na militarkę raczej nie bardzo, nie posiada trybu statycznego, no chyba że chodziłbyś z wciśniętym cały czas PIN POINTem. Radzę Ci kupić Rutusa Solaris, wykrywka uniwersalna. Na pewno będziesz zadowolony!!!
Napisano
Kurde Rychu dzieki....
jak sie sprzet sprawuje ??
Wiesz odkaladlem kase i jak kupie wykrywacz to chce miec cos co mnie zadowoli, :)

jeszcze raz dzieki za mail-a.
Napisano
witam własnie dzis pierwszy raz tesssstowałem mojego nowego F4 jak na poczotek to super odrazu wyszły 2 monetki w prawdze 2 pfenongi ale zawsze cos w poruwnaniu ze miałem wczesniej wykrywacz Midas i nie miałem rezulatatow. sprzecik zassssssssuwa jak trzeba za te cene
Napisano
Aliens dzieki za post, ja ciagle mysle co kupic ale chyba jednak zostane przy F4. Sam zreszta nie wiem, chodze po stronkach i czytam jak narazie.

Pozdro
Napisano
Johny woo zamowiłem F4 i na drugi dzin miałem test robiłem na sondzi DD teraz czas na druga sonde jutro gdzies sie wybiore jak pogoda dopisze ale sprzcik spoko . musze jeszcze sie pobawic zeby go poustawiac
  • 2 weeks later...
Napisano
witam!!zaowazylem ten watek i mam pytanie czy F4 fisher jest lepszy od ace250 garretta?albo niech ktos napisze na ile f4 lapie monetki albo klmerke aluminiowa od pasa WH!!
Napisano
własnie wczoraj i dzis byłem połazic po lasku i łace no i małe moniaki na małej cewce piekne sygnały łapie i znowu sie przekonałem do F4 polecam smiga az furczy . pozdrawiam
  • 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie