poldi Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 MOże trochę bez sensu ale zamieszczam tak dla rozładowania atmosfery....Tłumaczę ,o co tu chodzi ,całe toto zajście gdy Szkop zamiast w domu siedzieć - zrobił nam tu najscie.Sprowadzili Hycle podli tanki , samoloty no i dawaj przez Bzureczkę znów drzeć z nami koty.Więc dostali jak się patrzy dosyć tęgie baty a jak wiali to gubili całkiem fajne graty.Mimo że od zajścia tego lat dużo minęło od lat paru ruch wariatów" (re)konstrułuje dzieło.A gdy wszystko wreszcie-kurna- skończyli ustalać dawaj do Się patronami ślepymi nawalać.Ogrodzili teren spory ,chałup nastawiali może ładuneczek spory chałupkę rozwali.Tego co nie rozwalili prochem - wezmą i podpalą Pali się stara chałupa bo czas przyszedł na nią.Tak się w tej wojaczce mocno zaperzyli że resztę chałupy bidnej czołgiem rozwalili.Jeden Niemca gra , drugi Polaka czołgi nawet sprowadzili i stalowego ptaka.Jedne czołgi polskie były a drugie niemieckie jeżdziły one po polu lepiej jak radzieckie.Dziwowała się Publika co to za mecyje Polak strzelał do Niemiaszka a Ten dalej żyje.Niesmiertelnosc k.... nedza każden chce posiadać ale podczas rekonstrukcji prózno o tym gadać.Powiem Wam czemu tak jest i powiem dlaczego kazdy żywy chiał by być by zatłuc drugiego.Jak nie wiecie o co chodzi to powiem za Siebie : TOŻ TO BITWA BYŁA WIELKA : BZURA 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 A ha ha ha ha ha!!!!! Poldi, ubawiłem sie, serio-serio... Suuuper.Zdecydowanie Wolę Twoją tworczość niż twórcze posty co poniektórych :-/ ...i stalowego ptaka" ? Ptak jest zdecydowanie szmaciany, także poproszę szmacianego ptaka"pzdrwKuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Rzeczywiście poezja pierwszego sortu! ;)Piękna rymowanka – wielkie brawa!!!PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomHagen1 Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Literacka Nagroda Nobla 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Dziadziusiu jak to było nad Bzurą?Ano widzisz wnusiu: siedzimy w okopie, chłop przy chłopie, jemy chleb, a tu nagle...Stary! Nie demoralizuj chłopaka!Dobra, dobra...jemy chleb z Solą...Sola dobra ryba! Mniam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Poldi,Żaden problem dotknać, samolot stoi w Piotrkowie. Ale najlepiej byłoby zrobić z chłopakiem kilka kółek w powietrzu...W ten weekend od So rano najpewniej jestem na Pikniku Lotniczym w Bielsku, także niczego nie moge obiecać, ale jakbym tak wrócił do Piotrkowa z pół godzinki przed zachodem słońca... to by szło go przewieźć.Także:podeslij mi telefon na priv, umówimy sie co i jak. Jak się uda - chwilke z nim polatam, jak się nie uda latanie (bo późno, wiatr, etc) no to go posadzimy do środka, zrobimy jakiś zdjecia, może pokołujemy po płycie. Będzie to pamiętał...pzdrwK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Kuba - jesteś Wielki.....Fona wysłałem ci na Maila, ale jakbys nie mógł czasowo czy coś tego to mów śmiało - co ma wisieć - nie utonie:) dzieki za infoPozdrawiam : Poldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Czesc Poldi - kopę lat! :)To może jakieś spotkanie w Piotrkowie na lotnisku kiedyś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Obdarzony" by mi bardziej pasowało... hehehe ;)Daj spokój, to nic takiego, jakby Cie o przewiezienie truckiem prosił dzieciak sąsiadów - to byś przewiózł, no nie? Kontakt w Niedzielę ok 14:00, bede wiedział o której wylatuję z Bielska.K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 bjar_1 koralu złoty :) No powitać , powtać:)No rzeczywiście kope lat się zeszło do kupy ale jakoś tak wyszło.... Generalnie pochodził bym z piszczałą po lesie ale jakoś tak mi sie w życiorysie poukładało że lipa i nedza wyszła. Jakby coś to wal na maila mojego.Wyslę CI go na pocztę. A co u Ciebie? MOzna by się spiknać i pogadac o starych rowerach ..... A z piszczałą też bym połaził> Jakby cię interesowało to jestem Czesto w Beskidzie Niskim - mam tam przyjaciół którzy Schronisko prowadza tak że ze spaniem nie ma kłopotu - a do granicy po okowitkę jest 10 km tak że wiesz co i jak:)MOże byśmy się zgadali na pozycje CK Armii i nie tylko.....Pozdrawiam i czekam na odpowiedz na Maila :Poldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Kuba - ok:) czekam na Wiadomość jakby coś ... zabiorę jeszcze jednego gościa ze sobą - facet ma fioła na punkcie lotnictwa - jakby balia miała skrzydła to by jej chyba silnik dorobił i poleciał:) Tylko nie wiem jak daleko.... ;) Pozdrawiam i życzę pomyslnych wiatrów w drodze do Bielska i spowrotem także:)Do zobaczyska i usłyszyska .POldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Poldi,Nic nie dostałem... qbam(małpiszon)gazeta (kropa) plprzez q jak Quebec nie g jak Golf.K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldi Napisano 20 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2007 Kuba wysłałem ze 2 lub 3 razy może dojdzie jakoś - jakby coś to daj znać że doszłook? Pozdro : Poldi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 20 Wrzesień 2007 Share Napisano 20 Wrzesień 2007 chrzanić to, po prostu zadzwoń600 469 016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.