pelikan85 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 witamdostałem od znajomego rolnika puszkę do maski p-gaz. lecz mam problem z jej rozpoznaniem, gdyż nigdzie nie mogę znaleśc sygnatur.prosiłbym o podanie miejsc gdzie mogą znajdowac się sygnaturyz góry dziękuje
pelikan85 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 witamdostałem od znajomego rolnika puszkę do maski p-gaz. lecz mam problem z jej rozpoznaniem, gdyż nigdzie nie mogę znaleśc sygnatur.prosiłbym o podanie miejsc gdzie mogą znajdowac się sygnaturyz góry dziękuje
pelikan85 Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 zdj.2 pucha wyorana w polu. ponoc oryginalna farba
8total4 Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 puszka na 100% malowana nową farbą, to nie jest feldgrau :)http://www.antiquefirearms.com/images/miscgeneral/GASMASK1.JPGdla porównania kolorów.wnętrze ładne, moja ma podobne, ciut mniej sie błyszczy.daj zblizenie dekielka i pudelka na pakiet przeciwiperytowy (spód dekielka) jak mozesz.kupiłeś czy dostałeś ?pozdrawiam!
Pytanie
pelikan85
witam
dostałem od znajomego rolnika puszkę do maski p-gaz. lecz mam problem z jej rozpoznaniem, gdyż nigdzie nie mogę znaleśc sygnatur.
prosiłbym o podanie miejsc gdzie mogą znajdowac się sygnatury
z góry dziękuje
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.