k-szela Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 Moje pytanie brzmi jaka to klamra, a raczej jej część???:(
k-szela Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 Czy to nie oby gdańska:(???? jeżeli tak to z jakiego okresu pochodzi???Mam jeszcze pytanie dotyczące części Esbita, wydaje mi się że nie jest to standardowy model tylko troszkę inna konstrukcja???? Może ktoś ma takiego kompletnego?????
k-szela Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 Własnie dlatego śmiem twierdzić że to inny esbit nie zespolony nitami tylko trzy częściowy , albo nawet 5-cio częściowy????
krystian-szabla Napisano 17 Wrzesień 2007 Napisano 17 Wrzesień 2007 klamra wyglada na gdanska to fakt :)
k-szela Napisano 17 Wrzesień 2007 Autor Napisano 17 Wrzesień 2007 Aż sie płakać chce że nie jest chociaż cała;((((((, i wyszła daleko od Stadt Danzig bo w Festung" Brieg. Co do Esbita pytanie wciąż aktualne???
Pytanie
k-szela
Moje pytanie brzmi jaka to klamra, a raczej jej część???:(
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.