Skocz do zawartości

Bzura 2007

yama02

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 240
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Marwro kanister z 42 to pikuś ,transporter był zdaje się z 2007. Człowieku czepiasz się takich detali po niemieckiej stronie ,popatrz co pokazała strona przeciwna."

A więc kolejna wpadka! :) Właśnie coś mi tak za nowo wyglądał ten transporter ale pomyślałem że pojazdy sprowadzane z Niemiec zawsze wyglądają jak nowe. Poza tym wiesz Niemców zawsze bardziej wypada się czepić niż swoich :)))

No dobra koniec tych żartów bo na prawdę pomyślicie, że się czepiam :)
Mówiąc już zupełnie poważnie to pojazdy bardzo mi się podobały. Pokaz panzera II wyśmienity! Miłą niespodzianką była również obecność dwóch wz. 34. Czekam na pojedynek panzera II z 7TP na Bzurze :)

pozdrawiam pancernych!

marwro
Napisano
Witam
Choć sam nie byłem na imprezie - dziękuję organizatorom za umożliwienie SGRH Festung Breslau wzięcia w niej udziału.

Przy okazji chciałbym wyjaśnić kwestię omawianego wyżej zdjęcia naszej dioramy. Gratuluję Hindusowi spostrzegawczego oka, jednak osoba we współczesnych spodniach BDU nie jest członkiem naszej grupy - jest to kuzyn jednego z członków FB, który przybył z nami jako widz i pomagał aranżować okop - to wszystko. Szkoda, że ktoś wykonał to ieszczęśliwe" zdjęcie, które wprowadziło kilka osób w błąd, za co w imieniu naszym i fotografa - przepraszam. Wkrótce na naszej stronie pojawi się galeria zdjęć z imprezy, ale oczywiście już bez cywilów" ;)

Odniosę się również do postu Kolegi Sturmanna - bardzo proszę o dodatkowe informacje/zdjęcia dotyczące rzekomego członka naszej grupy noszącego chlebak niezgodnie z regulaminem. Jednocześnie żywię gorącą nadzieję, iż przy najbliższej okazji Kolega Sturmann poinstruuje nas jak wykonać prawdziwie fajny okopik".
W jednym z Kolegą się zgodzę - ic ci do tego".

Pozdrawiam w imieniu SGRH Festung Breslau i mam nadzieję, że nasza diorama była ciekawym, późnowojennym urozmaiceniem Bzury 2007.

Michał
SGRH Festung Breslau

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie