Bzura2005 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 okaul ... to mam juz nie stac w kolejce do tego interkomu? :)kamilo ... ja akurat koordynowalem bitwe (naturalnie w policyjnym mundurze :), ale czterech policjantow wzielo udzial w potyczce otwierajacej bitwe ... oslaniali razem z ON wies, a potem ewakuacje ludnosci i dziewczyn z PWK.Co do michy w niedziele, moge tylko dodac, ze informacje gdzie jest obiad podalem przez naglosnienie po zakonczeniu inscenizacji granica 1939" ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do Broni! Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Informacja na temat wydawania posiłków była dostępna na stronie imprezy www.bzura.1939.pl :7.Posiłki ciepłe w sobote i w niedzielę będą wydane na polu rekonstrukcji. Sobota, od 13.00, w okolicy trybuny centralnej, niedziela od 12.30 - zakole rzeki Bzury. Została też podana na odprawie dowódców w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Sławek -> spoko wodza indiańskiego... jak będziecie mieli do czego wsadzić - dostaniecie, znajdzie się jakiś i dla Ciebie. Poza tym chcesz żeby Daniel miał odbite nery??? Kto nam będzie tak ślicznie PzII jeżdził???Zresztą zawsze Wam Okejos może pożyczyć - no nie? Przenośny jest...:-)K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 ok. młotek opadł. SOLD.za za piwo pozycze wszystko :D bolas cos wie na ten temat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okaul Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Bolas też ode mnie przedwczoraj cos dostał... myslę że siedzi teraz i czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Od mojej coreczki dla Pana pilota, sama robila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 motocyklisci we wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Piękna śmierć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 a tak z innej beczkijak dorwe tych Polacken co strzelali z możdzierza z jakis dziwnych ączków" to im te mozdzierzyki rozjade. toz to leci gdzie chcemi walneło koło twarzy i poparzyło ucho a koledze poparzuło nogi. jak lezałemn na pancerzu i słyszałem to ziiiiiiiiiiii. to sie cholera kuliłem zeby drugi raz nie dostac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Piękna śmierć...Okejosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askaktus Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Kropka " zrobiła 3 zdjęcia z kapelanem na polu bitwy . Zainteresowanych proszę o kontakt Kaktus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 APEL!!! czy ktos nakrecił filmik z rojechania chałupy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 arystokracja techniczna....hasło przed bojem..... obys sie szybko spalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwro Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Być może ja będę miał bo próbowałem to uchwycić ale niestety ustawieni w szeregu żołnierze wszystko dość skutecznie zasłonili. Jak przejże taśmę to dam znać!marwro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Prawie jak... Lotna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 no i takie zdjecie pojawi sie na jaikms zagranicznym forum i powiedza ze faktyfcznie polacy z szablami na czołgi. mysle ze drugim razem trzeba rozwazniej wybierac miejsce szarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 to ja dodam zdjecie w propagandowym stylu lat trzydziestych ... (tez autorstwa mojej corki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 a to najlepsze zjecie ze mna ... idziemy z Ojcem Konradem i Darkiem na zbiorke po bitwie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzura2005 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 wiesz trzeba na przyszlosc zadbac, zeby ozbity" czolg caly czas dymil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 juz mamy patent trzeba tylko zrobic skrzynke" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marwro Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Dodałem trochę zdjęć z niedzieli:http://picasaweb.google.com/marcus.breslau/Bzura200702Jest tam m.in. dowód na haniebne niedotrzymanie warunków regulaminu na wyposażenie z 1939 :))))http://picasaweb.google.com/marcus.breslau/Bzura200702/photo#5111265887785884466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steiner7 Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Co do ciągłego dymienia sie zniszczonych pojazdów, to wystarczy metalowe wiadro i odpowiednia ilość świec dymnych, a nie jedna 3-minutowa na pojazd.W sprawie kanistra z 42 roku, oczywiście biorę za to całkowita odpowiedzialność. Tak, jak za błędy i niedopatrzenia, które oczywiście mogły mieć miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Takie pytanie - co to za strzelające MG i skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czlopiur Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Marwro kanister z 42 to pikuś ,transporter był zdaje się z 2007. Człowieku czepiasz się takich detali po niemieckiej stronie ,popatrz co pokazała strona przeciwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANTOS Napisano 17 Wrzesień 2007 Share Napisano 17 Wrzesień 2007 Może żeby rozluźnić sytuację która zaczyna robić sie napięta, zapodam kilka fotek ode mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.