rozi Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Napisano 14 Wrzesień 2007 Witam Obecnie chodze z BH Lone Star.Przyznam ze na drobnice był dobry. Nie maiłem z nim problemów itd.. Ale powoli szukam czegoś o większym zasięgu! Co mogli byście poradzić? Myślałem o Rutus Solaris ale musze dokladnie sie dowiedziec czy się nada..Jakie jest wasze zdanie? czy Rutus czy cos innego.Oczywiście cena gra role bo jej gorna granica to 1500 zl:(
Darek419 Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Zaraz się odezwą użytkownicy -teessoorro-.pozdro
Dziki Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Odzywaja sie, bo to nie wstyd chwalic cos dobrego ;)Jesli wykrywka ma byc przewaznie na drobnice to tak jak Igomas polecam Cibole. Na militarke troche gorsze wyniki (zasiegi wyraznie gorsze od Solarisa, czy HS3), ale w koncu ma byc drobnica. No i legendarna w Tesoro precyzja namierzania + przyzwoita dyskryminacja.Za jedyna wade uwazam brak identyfikacji tonowej (mozna co prawda na ucho poznac, ale wyrobienie ucha" zajmuje duzo wiecej), lub wyswietlacza (jak np. w X-terra 30).
Vincent_Vega_69 Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 A ja nie polecam Tesoraków. Za dobrze ciągną i mało dla innych zostaje.
Igomas Napisano 16 Wrzesień 2007 Napisano 16 Wrzesień 2007 Bardzo go chwala, ale podobno wielkim minusem jest slaba dyskryminacja. Zalezy jeszcze, czy przyda ci sie tryb statyczny. Ja np. jestem zwolennikiem dynamika, i uwazam tryb statyczny za niepotrzebny. Ale to juz kwestia gustu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.