Noah Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Napisano 14 Wrzesień 2007 Witam... przygodę z wykrywaczem mam zamiar rozpocząć niejako na nowo, swego czasu pracowałem z niezłym sprzętem Whites Spectrum XLT, był to jedak pożyczony sprzęt, bo nie stać mnie było na własny. Dziś kupno własnego sprzętu jest możliwe, tylko nie wiem co wybrać ... zastanawiam się nad Minelab X Terra 70, Garrett GTI 1500... a może Tesoro Cortes? Chodzi o sprzęt na militarkę i monety. Proszę o pomoc w wyborze. Może jakieś sugestie? Może jakiś inny sprzęt z tej samej półki cenowej, a może tańszy i lepszy, albo przynajmniej równie dobry? Pozdrawiam Noah
Dziki Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Niedanwo zastnawialem sie nad wyborem sprzetu, i z tego co proponujesz wybralbym raczej X-terre 70. Szkoda, tylko ze juz sie promocje pokonczyly :/Taki moj gust, bo poprostu bardzo lubie zwyczany tryb dynamiczny :) Pozatym, wyswietlacz i rozroznianie cyfrowe bardzo przydaje sie na plazy (na ktorej czesto bywam w sezonie).
Vincent_Vega_69 Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Chodziłeś z XLT więc nie zastanawiaj się i wracaj do Whitesa. Zwłaszcza, że będziesz szukał drobnicy i militarki. Według różnych opinii XLT jest nie do pobicia - gdy już go okiełznasz a jego uniwersalność (ustawienia) nie ma sobie równych.
terenowiec69 Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 Witam,ostatnio pokazała się promocja na x-terre 70,zobacz sobie u: V..."
SZZ Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 Witam,XLT jest zdecydowanie najbardziej wszechstronny z tego co wymieniłeś i wcale nie taki trudny w obsłudze. Trzeba tylko uważnie przeczytać instrukcję, zalecenia na forum Proscana na temat ustawień, trochę z nim pochodzić i w razie czego pytać na forach Proscana i Van Wordena. Bardzo mi się jeszcze w nim podoba to, że ma klawiaturę zamiast pokręteł. Pozdrawiam
Pablo02 Napisano 15 Wrzesień 2007 Napisano 15 Wrzesień 2007 XLT jest na pewno Mercedesem wród wykrywek. Przemyl sobie jednak przy wyborze kilka spraw: waga sprzętu, możliwoć łatwego i szybkiego złożenia, prosta i intuicyjna obsługa. Warto zastanowić się nad Audi ( czyli XT70). Zawsze po jakim czasie będziesz mógł zmienić na XLT. A jak zaczniesz od XLT to już nic Ci nie pozostanie. Pozdrawiam
Noah Napisano 24 Wrzesień 2007 Autor Napisano 24 Wrzesień 2007 XLT... trochę ten sprzęt kosztuje, trochę więcej niż XT 70 ... trzeba będzie pokalkulować, dorobić i zobaczymy co z tego będzie... Musiałem trochę ostudzić swój zapał i niestety zakup wykrywacza odsunie się w czasie. Nie wykopcie tylko wszystkiego w międzyczasie:P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.