acer Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Napisano 13 Wrzesień 2007 Bocian, możesz przenosić się w czasie ? :)))
Pit_100 Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Jak tak to ja bym chciał wiedzieć czy wszystkie fanty z MWP zostaną odremontowane i czy kiedyś w Polsce będzie latający lub chociaż nieruchomy Łoś:)) (Nie chodzi mi o tych łosi z sejmu:)
pokemon Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Kurcze ale się wkurzyłem!!!!!!!!!!! No piorun jasny!!!!!!!!!!!!!!!!Człowiek chce spokojnie popracować , a tu łażą i niby na lisa polują, a o sarny się pytają i ślady zauważają!!!!!!! No niech to gęś kopnie!!!!!!!!!! Przyłazi taka menda i truje...myślał pewnie że wnyki zakładam w szczerym polu.......echhhhhhhhhhh
pokemon Napisano 13 Wrzesień 2007 Napisano 13 Wrzesień 2007 Teraz sobie coś uświadomilem...jak to któryś z kolegów np. ty acer, to przepraszam. Emocje mnie poniosły.Ciebie nie nazwałbym mendą :)
acer Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Napisano 13 Wrzesień 2007 ???Ale o co chodzi ??Raczej mnie napewno nie spotkałeś bo bywam w biurze :)
pokemon Napisano 14 Wrzesień 2007 Napisano 14 Wrzesień 2007 Tak też myślałem, ale nie wiadomo kto tu jest na forum :)Przypałętał się taki jeden z dwururką...trochę mnie wkurzył...sorki ulżyło mi jak napisałem...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.