acer Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Bocian, możesz przenosić się w czasie ? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Jak tak to ja bym chciał wiedzieć czy wszystkie fanty z MWP zostaną odremontowane i czy kiedyś w Polsce będzie latający lub chociaż nieruchomy Łoś:)) (Nie chodzi mi o tych łosi z sejmu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 a ja tam widze 3 szostki :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 - woytas sprawdź pocztę (Rybnet) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Kurcze ale się wkurzyłem!!!!!!!!!!! No piorun jasny!!!!!!!!!!!!!!!!Człowiek chce spokojnie popracować , a tu łażą i niby na lisa polują, a o sarny się pytają i ślady zauważają!!!!!!! No niech to gęś kopnie!!!!!!!!!! Przyłazi taka menda i truje...myślał pewnie że wnyki zakładam w szczerym polu.......echhhhhhhhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Teraz sobie coś uświadomilem...jak to któryś z kolegów np. ty acer, to przepraszam. Emocje mnie poniosły.Ciebie nie nazwałbym mendą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 ???Ale o co chodzi ??Raczej mnie napewno nie spotkałeś bo bywam w biurze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 14 Wrzesień 2007 Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Tak też myślałem, ale nie wiadomo kto tu jest na forum :)Przypałętał się taki jeden z dwururką...trochę mnie wkurzył...sorki ulżyło mi jak napisałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.