Skocz do zawartości

Zlot Darłowo 2002

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktoś się wybiera ??
Może by tak spotkanie integracyjne przy... ognisku ?
Proponuję o określonej godzinie w określonym miejscu :) Osobiście będę od piątku do soboty wieczora na terenie obozowiska.
Napisano
moze przy stoisku Odkrywcy (bo napewno ktos bedzie sprzedawal to czasopismo jak w roku poprzednim)?
Napisano
Proponowałbym raczej przy zachodnim wejściu na most w piątek w samo polłudnie (1200)i potem co 2 godz. w tym samym miejscu. Most nie stoisko, stać będzie. Hasło odkrywca" , odzew forum". Można wtedy będzie ustalić plany. Jako że w Darłówku czuję się jak w domu ( z przczyn rodzinnych ) mogę czekać przy moście w powyższych godzinach.
Napisano
Cześć . ja sie wybieram w piatek 28 czerwca ,ale zapewne bede tam wieczorem .wyjazd z płońska około 9 rano .egzamin w bygoszczy o 13 a drłowko pewnie około 18 stej.
Mozemy sie spotkac
Napisano
Most jak most stać będzie, lub przesuwać się :).
Ale taki kawał od obozowiska chodzić co dwie godziny ? Toż to zawału można dostać z wysiłku. Proponuje jednak teren obozowiska, np: przy wejściu lub golibrodzie jeżeli w tym roku także będzie.
Napisano
No to już miejsce mamy. Teraz pozostaje ustalić godzinę, dotrę na zlot po południu więc proponuję godzinę 18 przy wejściu.

A niżej zachęcam do wpisywania kto się stawi na spotkanko.
Napisano
Bocian, chyba najlepiej tak jak ustaliłem wyżej, 1200 i co 2 godz. przy wejściu. Martwi mnietylko to ognisko, jak znam to miejsce to nie ma tam drewna, Najlepiej byłoby chyba wieczorem na plaży, jak będzie pogoda.
Napisano
cześć .
to ustalone co 2 ha przed wejsciem . a jak dotre w piatek ?

Bo w sobote to azpewne sie spotkamy bede od rana ( w miare krótko obciety czarne włosy i okólary , normalne i kamera w reku , darek
pzdr Darek m.
Napisano
Z ostatnich informacji wynika że jednak będzie stoisko Odkrywcy na zlocie. W razie czego wykorzystamy je jako punkt kontaktowy. Ale widzę że sporo nas wybiera się na zlot :)
Brakuje tylko czwartego do pokera.
Napisano
Przyjechałem na zlot o 19.00, wartowałem pod bramą o 20.00 ale jak w takim tłumie się odnaleźć :(, potem dowiedziałem się że szukało mnie dwóch ludzi :). Trochę źle się umówiliśmy. Może faktycznie trzeba było na moście.
Napisano
to my Cię szukaliśmy w darłowie byliśmy o 13.30
i łaziliśmy co dwie godziny
na umówione miejsce i nic z tego nie wyszło może następnym razem a może się spotkamy inaczej czasami bywam w Gdyni co ty na to? Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie