Bocian Napisano 20 Czerwiec 2002 Autor Napisano 20 Czerwiec 2002 Czy ktoś się wybiera ??Może by tak spotkanie integracyjne przy... ognisku ?Proponuję o określonej godzinie w określonym miejscu :) Osobiście będę od piątku do soboty wieczora na terenie obozowiska.
Gość Napisano 20 Czerwiec 2002 Napisano 20 Czerwiec 2002 moze przy stoisku Odkrywcy (bo napewno ktos bedzie sprzedawal to czasopismo jak w roku poprzednim)?
mac Napisano 21 Czerwiec 2002 Napisano 21 Czerwiec 2002 Proponowałbym raczej przy zachodnim wejściu na most w piątek w samo polłudnie (1200)i potem co 2 godz. w tym samym miejscu. Most nie stoisko, stać będzie. Hasło odkrywca" , odzew forum". Można wtedy będzie ustalić plany. Jako że w Darłówku czuję się jak w domu ( z przczyn rodzinnych ) mogę czekać przy moście w powyższych godzinach.
Gość Napisano 21 Czerwiec 2002 Napisano 21 Czerwiec 2002 Cześć . ja sie wybieram w piatek 28 czerwca ,ale zapewne bede tam wieczorem .wyjazd z płońska około 9 rano .egzamin w bygoszczy o 13 a drłowko pewnie około 18 stej.Mozemy sie spotkac
Bocian Napisano 22 Czerwiec 2002 Autor Napisano 22 Czerwiec 2002 Most jak most stać będzie, lub przesuwać się :).Ale taki kawał od obozowiska chodzić co dwie godziny ? Toż to zawału można dostać z wysiłku. Proponuje jednak teren obozowiska, np: przy wejściu lub golibrodzie jeżeli w tym roku także będzie.
Bocian Napisano 22 Czerwiec 2002 Autor Napisano 22 Czerwiec 2002 No to już miejsce mamy. Teraz pozostaje ustalić godzinę, dotrę na zlot po południu więc proponuję godzinę 18 przy wejściu.A niżej zachęcam do wpisywania kto się stawi na spotkanko.
mac Napisano 23 Czerwiec 2002 Napisano 23 Czerwiec 2002 Bocian, chyba najlepiej tak jak ustaliłem wyżej, 1200 i co 2 godz. przy wejściu. Martwi mnietylko to ognisko, jak znam to miejsce to nie ma tam drewna, Najlepiej byłoby chyba wieczorem na plaży, jak będzie pogoda.
Gość Napisano 25 Czerwiec 2002 Napisano 25 Czerwiec 2002 cześć .to ustalone co 2 ha przed wejsciem . a jak dotre w piatek ?Bo w sobote to azpewne sie spotkamy bede od rana ( w miare krótko obciety czarne włosy i okólary , normalne i kamera w reku , darek pzdr Darek m.
Bocian Napisano 25 Czerwiec 2002 Autor Napisano 25 Czerwiec 2002 Z ostatnich informacji wynika że jednak będzie stoisko Odkrywcy na zlocie. W razie czego wykorzystamy je jako punkt kontaktowy. Ale widzę że sporo nas wybiera się na zlot :)Brakuje tylko czwartego do pokera.
Bocian Napisano 29 Czerwiec 2002 Autor Napisano 29 Czerwiec 2002 Przyjechałem na zlot o 19.00, wartowałem pod bramą o 20.00 ale jak w takim tłumie się odnaleźć :(, potem dowiedziałem się że szukało mnie dwóch ludzi :). Trochę źle się umówiliśmy. Może faktycznie trzeba było na moście.
bunias Napisano 29 Czerwiec 2002 Napisano 29 Czerwiec 2002 to my Cię szukaliśmy w darłowie byliśmy o 13.30i łaziliśmy co dwie godzinyna umówione miejsce i nic z tego nie wyszło może następnym razem a może się spotkamy inaczej czasami bywam w Gdyni co ty na to? Pozdrawiam.
mac Napisano 2 Lipiec 2002 Napisano 2 Lipiec 2002 To jest nas czterech. Też cię szukałem z kolegą od 1400 pod niebieskim dmuchakiem przy wejściu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.