Skocz do zawartości
  • 0

silnik stacjonarny - polski?

pająk

Pytanie

Napisano

Jak w temacie - nie mam żadnych danych na temat tego silnika poza przypuszczeniem własciciela, że jest polski. Może komuś się skojarzy ze znaną konstrukcją. Nie miałem możliwości dokładniejszych oględzin i znalezienia ew. numerów lub sygnatur producenta (o ile takie są).

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie - nie mam żadnych danych na temat tego silnika poza przypuszczeniem własciciela, że jest polski. Może komuś się skojarzy ze znaną konstrukcją. Nie miałem możliwości dokładniejszych oględzin i znalezienia ew. numerów lub sygnatur producenta (o ile takie są).

Napisano

Druga fotka, w odróżnieniu od niemieckich Deutzów, które stały obok, ten wygląda bardzo archaicznie. Aktualnie robi za dekorację.

Napisano
Pozdro. pajak , moja dzialka" :0 mam kilka starych silniczkow(zbieram) i troszke fotek , to ci poszukam .
polski ? raczej nie .
moze sa jakies blaszki znamionowe ?
salve amsel44
ps. w jakiej czesci kraju mieszka" ten klamocik ? (widze gorki)
Napisano
Dzięki za fatygę :)
Silnik jest na lubelszczyźnie, eni na prodej" jak mówią Czesi. Stoi tam jeszcze parę innych, jeśli chcesz to wyślę Ci fotki w full wymiarze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie