yupiter Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 Tytuł tego forum to IDENTYFIKACJA, a nie WYCENA!YP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 14 Grudzień 2003 Share Napisano 14 Grudzień 2003 pozatym po wyczerpującym opisie mozna stwierdzić że jest warta tyle co waży, no i są książeczki w których mozna sobie posprawdzać ceny, -- pozatym z niektórych postów bije takie lenistwo że aż chwilami mam dreszcze, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 ... eee tam w katalogu rok 32 z rybką....jest zaznaczony jako B-AL wiec tak jakby brąz-aluminium....wiec podobne do miedzi....pozdrawiam bastuś P.S. ceny jak poprzedni post.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Masz rację. Z 32r wykonana jest z brązalu - dlatego ma taki żółty kolor - o wiele lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 ...coś mi przerwało. Nie dokończyłem , że zachowują się w ziemi bardzo dobrze. Natomiast 10 z 1923r wykonane były z miedzioniklu i przechowują się tragicznie. Z Mn-Cu są także obecne 10, 20, 50gr.i 1zł. Jak one się przechowują dobrze wiecie. U góry: brązal, niżej miedzionikiel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 Minimum 15 zł (średnio w III stanie chodzą po 20 zł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 No jak miedziana to rarytas - nie było takich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 ale fajno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
yupiter
YP
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.