Skocz do zawartości

Moto Weteran Bazar -Łódź -to co było

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

BMW Sacharyna mogą ci ją złożyć za 100.000 zeta –Tajemnicą Poliszynela jest to ich jeździ więcej jak wyprodukowali hehehehehhe -jest więcej fotek ale już nie chcę nadużywać zaufania admina –myślę że wam dogodziłem heheheheh-pozdro

Napisano
@ Coś mi tu nie pasiło -ale to chyba mundur agielski "
- amerykańska kurtka z DWS, garmizonowa wełniana, strasznie gryząca. Mam taką samą + spodnie, tyle że 101 spad.
Napisano
KaktuS -nie siedzę w tym temacie -mnie sie wydawało iż to anglik -tylko ktoś przyszył naszywki heheheh mam nadzieje że mnie nie zlinczujesz :(:(-pozdro
Napisano
oczywiście wszyskie tu pokazane przdemionty nie podlegają ustawie o mat.wybuchowych i broni palnej -pozdro"

taaaaaaaaa ekchmm.
Bardzo ładne zdjęcia - prawie jak na targu staroci w Bytomiu. Ale u mnie coś o wiele wiele lepsze te mg chodziły, ze 700 zeta krzyczeli.
Napisano
Dzięki za zdjęcia dla kol.huk 100.

Wychodzi na to ,że to cały czas fajna impreza którą odwiedzać warto.
Zakupy jednak to już nie koniecznie !
Pozdrawiam.
Napisano
Miałem ten sam dylemat ! miałem tym razem nie wydawać –ale parę stów poszło –to M.W.B. Łódż to taka moja Mekka –zawsze tam jestem –czy coś kupię czy nie to nie ma znaczenia –poznaje tam sporo fajnych ludzi – ostatnio poznałem gościa który zbiera bagnety do kałach –pokazywał mi swoją kolekcje miał na aparacie cyfrowym 90 szt –każdy inny –ma parę prototypów z Radomia ! Gały mi wyszły -pozdro
Napisano
a-inemuri -a ty ze służb mundurowych jesteś ? no to nie skorzystasz -bo starałem sie omijać twarze wystawiających -zresztą jak widzieli że robie fotki tylko sprzętom to nie robili problemów -zresztą znamy sie z rozmów i widzenia -parę lat ale ok.na drugi raz to pokaż ty co było na M.W.B. bo ja już nawet pokazywałem fotki Policjantów na M.W.B oglądających tam broń z wykopów i jakoś nic nie rekwirowali - hehehe-pozdro
Napisano
nie rekwirowali bo to nie byla 6 rano:P oni zabieraja od 6 do 6-20;]
Na gieldzie w Bytomiu, Dąbrowie G. itp takze czesto sa policjanci i sie tylko zachwycaja ciekawymi znaleziskami" sprzedajacych:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie