Manlicher Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Witam.Jak w temacie za pomoc z gory dziekuje.
Manlicher Napisano 10 Wrzesień 2007 Autor Napisano 10 Wrzesień 2007 Witam:)No wkoncu jakies propozycje :) ta z kamieniami to raczej nie bierzemy pod uwage bardziej ta opcja z tym pistolet alarmowy lub to do holu ale hol to raczej odpada bo jestem z poludnia Polski :) i raczej na tych terenach statki nie plywaja bo nie ma w okolicy tak duzej rzeki choc nigdy nic nie wiadomo.Przydalo by sie jakies zdjecie :/.Moze komus sie uda znalesc jakas fote co?Pozdro
Manlicher Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Witam.Jak w temacie za pomoc z gory dziekuje.
Manlicher Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 srednica ok 57mm.I wyglada tak jak by byla montowane jeszcze jakies przedluzenie ''lufy'' bo sa dwa zatrzaski" widoczne na zdjeciu :)
Manlicher Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 no i mechanizm do naciagania iglicy
honker Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 cześć,jak już szukasz to popatrz w historię pistoletów do wstrzeliwania kołków właśnie ta duża końcówka przypomina starego polskiego groma.pozd.marek
Manlicher Napisano 12 Wrzesień 2007 Autor Napisano 12 Wrzesień 2007 Witam.Szukam i szukam i znalesc nie moge:/.ps.a moze ktos zdjecie tego Groma?pozdrawiam
kondzik2 Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 Wygląda mi to na stary zabawkowy pistolet na kamienie ale nie wiem dokładnie :P
Ves Napisano 11 Wrzesień 2007 Napisano 11 Wrzesień 2007 Pistolet do wstrzeliwywania kolków - to jest mysl. Grom jak i pozniejsze mialy boczny zaplon, wiec iglica powinna byc nie centrycznie (przesunieta o jakies 3..4 mm od srodka).
ebola24 Napisano 9 Wrzesień 2007 Napisano 9 Wrzesień 2007 kolego a mi to wygląda na jakiś rodzaj pistoletu sygnałowego a jego rozniary i konstrukcja jak na moje oko wskazują ze mógł to być alarmowy np. dla pilotów
Pytanie
Manlicher
Witam.Jak w temacie za pomoc z gory dziekuje.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.