Skocz do zawartości

W łódzkim się zbroją

Gość SaS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Za Dziennikiem Łódzkim"-grożący wybuchem arsenał zgromadził w swoim łódzkim mieszkaniu i na działce koło Tuszyna 43-letni listonosz.Prokuratura ustaliła,że pracownik poczty gromadził broń i amunicie od 1999r.Znaleziono u niego m.in.11 min przeciw piechotnych,340 zapalników,130 pocisków artyleryjskich,pociski rakietowe,11 bomb lotniczych,ponad 5 tysięcy nabojów karabinowych,setki nabojów pistoletowych różnego kalibru,kilkanaście kilogramów prochu, broń palną i czesci.
Chyba się chłopina przygotowywał na odwetowy atak iracki.Listonosze górą.
Napisano
Dejta spokój! Nie wiedziałem ,że domorośli saperzy są też wśród listonoszy! Może i ten co u mnie chodzi też w domu ma skład trotylu :)...11 bomb lotniczych...konkretnie przegiął!

pzdr

bjar_1
Napisano
No co ... zbierał pociski, naboje, zapalniki i tyle - a pismaki jak zawsze piszą tak jak chcą i aby większa sensacja, a jakby u niego zobaczyli zdjęcie osamy to pewno by napisali o wykryciu polskiej siatki alkaidy
:)
Napisano
Sprawa jest potwierdzona.Od zbieracza wywozili cztery dni arsenał i dokładnie zrobili inwenture.A spec saper myli sie tylko raz.
Napisano
Tyle się mówi o napaściach na listonoszy... Musiałem się jakoś przed chuliganami bronić... I taka jest moja oficjalna linia obrony, Wysoki Sądzie...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie