Moskit1 Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 Dziedoberek co za maszyna jest to wiem tyle ze to miało cioci drzewa ale na tkie gabaryty to mi sie nie wydaje czyzby to targali na wuzku czy jak ????? mam prozibę kto wie co i jak z tym Niemcy robili Pozdrowienia i odrazu dziekuje
Moskit1 Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 To chłopy musiały byci prerzni ta maszyna jest naprawdę wielka jakie to drzewa ścinali chyba od razu ścinali kompleks drzew hihihi pozdrowienia
u920 Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Masz tylko jedna czesc tej pilyWidzialem na wystawie zabytkowych aut i sprzetu w Lübeck taka pile w akcjiTo ustrojstwo" jest dlugie na 2 m i z drugiej strony posiada dokladnie taki sam uchwyt polaczone jest to mieczem" o szerokosci 15 cm po ktorym biegnie lancuch do ciecia ,ile wazy tego nie wiem ale musi dobrze.W kazdym razie strazycy podnosili to z wysilkiem sluzylo to do ciecia pionowego moze dlatego taka waga
Moskit1 Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 to znacz jest kopletna oprucz prowadnicy i tych zebów sprzodu
Moskit1 Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 i jak ją otpaliłem to prczał sobi i to dobrz huku narobiła ze hej pozdro
sotnik Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 to znaczy ze masz polowe powinienes miec drugie takie samo i prowadnice po srodku ...jesli dobrze zrozumialem przedpisarza
sotnik Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 czy ja dobrze widze ze toto ma silnik boksera????
Catadero Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Kiedyś coś takiego było na motobazarze w Łodzi.
Moskit1 Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Napisano 8 Wrzesień 2007 Tak to jest bokser daja czadu niezłego dlatego sie dziwie zeby to ludziska uczymali w rece predzej jakis wózek do tego przypinali Pozdro
Pytanie
Moskit1
Dziedoberek co za maszyna jest to wiem tyle ze to miało cioci drzewa ale na tkie gabaryty to mi sie nie wydaje czyzby to targali na wuzku czy jak ????? mam prozibę kto wie co i jak z tym Niemcy robili Pozdrowienia i odrazu dziekuje
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.