kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Wiem, że trochu późno, ale zawsze. Po zakończeniu rozpoczęcia roku szkolnego wyskoczyłem na złom. Jako, że nic nie było, udałem się na makulaturę należącą do tego samego właściciela co złom. Stwierdziłem, że nic nowego nie ma (ostatnio to prawie codziennie tam jestem :D). Już miałem iść, kiedy zauważyłem jakieś mokre książki leżące pod kartonami. Stwiedziłem, że rzucę okiem, bo nie znaleźć nic to rzecz straszna ;) Zacząłem wyjmować. Te trzy na fotce to nic starego ale mnie zaciekawiły. Zagłębiłem się bardziej w to co tam leżało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... Zaczęło się ciekawiej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... Coraz więcej książek lądowało na wierzchu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... Następna ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... Niektóre były trochę wilgotne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... Inne trochę bardziej wilgotne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ...Jeszcze inne prawie suche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ...Jeszcze inne prawie suche... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... A były też nie po polsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... Z tej prawie kapała woda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... Ale i znalazła się literatura ściśle wojskowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... Ta była suchutka (szkoda, że nie znam rosyjskiego)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... Ale była jeszcze jedna po polsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... I to z ładnym stępelkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 ... I takie coś. Szkoda, że nie było reszty ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Ale to nie wszystko. Będąc u znajomego dostałem mapkę.Zdjęcie w całościhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2602e0b9a970debe.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Stępelek z mapki. Co oznaczają czarne okręgi, czerwone kreski i podkreślone miejscowości z numerami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Dołączyła do resty mapek ;) Wszyskie polskie przedwojenne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Druga część reszty mapek :) Oczywiście polskie przedwojenne Wigówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 I jeszcze pochłaniacz MS-4 ze środy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitolif Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2007 I książeczka, również ze środy, oczywiście wszystkie strony są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Jedenasta fota od góry to radziecki poradnik topografii wojskowej dla oficerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
havir Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 zlituj sie , stary i obracaj te fotki, bo szyja boli, a ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.