Gość Napisano 19 Wrzesień 2002 Napisano 19 Wrzesień 2002 pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy ze śląska.knoczek@o2.pl
Gość Napisano 19 Wrzesień 2002 Napisano 19 Wrzesień 2002 tobrze ze nie jesteś tym wybrykiem natury z ich troje,bo chyba bym sie pocioł.przepraszam jeśli kogoś tu uraziłem ale nienawidze ich troje.
Gość Napisano 19 Wrzesień 2002 Napisano 19 Wrzesień 2002 Inowrocław, częściej jednak Dęblin.Pozdrawiam.
Gość Napisano 20 Wrzesień 2002 Napisano 20 Wrzesień 2002 Witaj, jest nas cala banda /dwoch / i szukamy kogos coby czegos sie nauczyc i powymieniac uwagami. Co do doswiadczenia to od dwoch lat pracujemy Smetkiem. Mamy do dyspozycji pojazd, wolne weekendy /jak zona pusci/ i dobre checi. Jesli bylbys zainteresowany wspolnymi wypadami, pls o kontakt na priva:mptaszynski@acn.waw.pl
Gość Napisano 20 Wrzesień 2002 Napisano 20 Wrzesień 2002 Zagłębie Dąbrowskie, a aktualnie stolica Pyrlandii.
Gość Napisano 21 Wrzesień 2002 Napisano 21 Wrzesień 2002 Jestem z PoznaniaSzukam ludzi z okolic miasta Turek
Gość Napisano 21 Wrzesień 2002 Napisano 21 Wrzesień 2002 czy jeszcze da sie to zalatwic.Wpisowe bylo do 10 wrzesnia.
Bocian Napisano 1 Październik 2002 Napisano 1 Październik 2002 Zapraszam do nowego działu - Poznajmy się. Odnośnik jest w menu. Na razie jeszcze bez grafiki.
Gość Napisano 2 Październik 2002 Napisano 2 Październik 2002 Z Warszawy niesmialo wychyla sie Magach7.......
Gość Napisano 4 Październik 2002 Napisano 4 Październik 2002 Gorzów i Poznań - to zależy od pory roku.
Gość Napisano 5 Październik 2002 Napisano 5 Październik 2002 Witam szanowne grono kolegów!Jestem berhard,najczęściej przebywam w centralnej Polsce i na Pomorzu.Zainteresowania:historia działań wojennych na terenach obecnie leżących w granicach Polski(i nie tylko)i wydzieranie Matce Ziemii z tym związanych pamiątek (choć innymi ciekawymi fantami o innym rodowodzie też nie gardzę - oczywiście bez wchodzenia w paradę archeologom i szanownym stróżom prawa).Szczególnie preferuję okres pierwszej wojny światowej,ale także czasy dawniejsze.Posiadany sprzęt:rozmaity.Pozdrawiam wszystkich!berhard@o2.pl
Gość Napisano 5 Październik 2002 Napisano 5 Październik 2002 Obudziłem się he,he. Lepiej póżno...itd. Kłania się MAŁA MOSKWA Legnicą zwana.
Gość Napisano 21 Październik 2002 Napisano 21 Październik 2002 Hledám kontakt na montanisty z okolí města Walbrzych.Jsme skupina zabývající se historickým podzemím,např.starými doly ,atd.Nabízíme možnost návštěv v lokalitách v České republice.Dále bych rád získal kontakt na slečnu Lady Moon.Děkuji a Zdař Bůh W.
merlin Napisano 28 Październik 2002 Napisano 28 Październik 2002 merlin ( dawniej Merlin3 )jest z miasta Łodzi, ale lubi się kręcić w okolicach Zduńskiej Woli i Sieradza
Gość Napisano 28 Październik 2002 Napisano 28 Październik 2002 pozdrowienia dla wszystkich z najstarszego miasta w polsce KALISZA
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.