Skocz do zawartości

Zabite znaki

okejos

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zabijanie znakow to zwyczaj przyjety na calym swiecie :)
jak bede mial czas zrobie fotki ze swojego miasta...
ale ogolnie poszatkowane bardziej mi sie podobaja-zawsze to jakies urozmaicenie:)))
Napisano
9 para by przeszla to raczej 9 makarow to w sumie dosc słaby naboj ...a w ogole to mam wrazenie ze jeszcze nie wszyscy partyzanci z lasow wyszli ;-))))))
Napisano
Makarow czy 9 para przebija coś takiedo bez trudu. To raczej ASG lub zwykła watrówka. Kiedyś widzałem taką postrzelaną makiete radiowozu, co mnie bardzo ubawiło. O ile znki są jednak potrzebne to taki postrzelany adjowóz" nikomu nie szkodzi. Na całym świecie strzelanie do znaków jest karalne i wszędzie są postrzelane.
Wojtek
Napisano
Cyrograf nie pisz takich rzeczy ze to ASG, bo bedzie na pozwolenia ;-)))))))) , swoja droga niektore wiatrowki tez maja niezle kopyto, na zachodzie (a zwlaszcza w USA) sa stosowane do polowan na szkodniki, ale te dziury moim zdaniem to zdecydowanie bron palna, podyskutowac mozemy co najwyzej o kalibrze.
Napisano
Jak broń palna to albo śrutowa albo flobert. Cokolwiek innego palnego raczej przebija. Widzałem jak z ASG prwdopodobnie po tuningu goście tłukli butelki na 70m. Na przebijalność testów nigdy nie robiłem podobnie jak i do znaków nigdy nie strzelałem ale kiedyś rozstrzelaliśmy komputer jak i hełm ;-))) Popery do strzelań dynamicznych mają przynajmniej 5mm, inaczej są jednorazowe.
Wojtek
Napisano
flobert 9mm zgoda ma niewielka sile kinetyczna pocisku, ale bron strutowa ???
qrcze nie wiesz co piszesz , recze Ci ze jakbym przywalil z dystansu 15-20 metrow - kwestia slupiena - srutem powiedzmy tak ze 3 zera albo loftkami to z takiego obiektu zostaly strzepy, no a breneka ( zakladajac ze bym trafił bo strzelby konstrukcyjnie ta amunicja sa niecelne) jestem w stanie odstrzelic slupek ......... na ASG sie nie znam, ale na srutowki nie dam zlego slowa powiedziec ;->
Napisano
To nie mogła być broń palna, bo co to za pistolet który tego nie przestrzeli? MOim zdaniem stuningowana broń ASG ew. wiatrówka.
Napisano
cyrograf chrzanisz jak potłuczony... jakie asg albo jaka wiatrówka przebije ci znak.
czasami jak pisano wyżej 9 mm makarow nie przebije
Napisano
argonauta.. w;asnie znalazłem znak do którego ktos strzelił z dubeltówki srutem .. postaram sie zrobic fote. strał z bliska bo srednica razenia to 20-25 cm.. 0!! przebicia nawet nie bardzo wgieło
Napisano
panzerhrabia 6.35 to pomyłka nie przebije nawet blachy w samochodzie... był przypadek w Polsce ze bandziorek strzelał do atakujacych go policjantów z 6.35 przez szybe samochodowa i nie przebił jej a 9 policjantów przebiły i zrobiłu mu kuku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie