okejos Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Napisano 6 Wrzesień 2007 efekt jazdu z wawy do lublina tak przez 30 km o0bserwowałem znaki drogowe.to chyba 5.6 nato
Kaligari Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 zabijanie znakow to zwyczaj przyjety na calym swiecie :)jak bede mial czas zrobie fotki ze swojego miasta...ale ogolnie poszatkowane bardziej mi sie podobaja-zawsze to jakies urozmaicenie:)))
aegirsson Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 ci co to robią - kurwa co za debile j - ni
Argonauta Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 9 para by przeszla to raczej 9 makarow to w sumie dosc słaby naboj ...a w ogole to mam wrazenie ze jeszcze nie wszyscy partyzanci z lasow wyszli ;-))))))
okejos Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Napisano 6 Wrzesień 2007 jak lufka ma wyrobiony gwint to i 9 para nie przebije
okejos Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Napisano 6 Wrzesień 2007 natomias nabój do TT 7,62 tnie jak masło
żwirko Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Przecież widac,że jest to ASG,lub super naklejeczki dostępne na każdym bazarze na Bliskim Wschodzie :]
Darek419 Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Heh,a tu porządnych ludzi sie gnębi za jakieś ogryzki,a tak wogóle widać że to robione jest meslem.pozdro
bjar_1 Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Chłopy wychodzą widocznie na testing maszynek :)
Cyrograf15 Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Makarow czy 9 para przebija coś takiedo bez trudu. To raczej ASG lub zwykła watrówka. Kiedyś widzałem taką postrzelaną makiete radiowozu, co mnie bardzo ubawiło. O ile znki są jednak potrzebne to taki postrzelany adjowóz" nikomu nie szkodzi. Na całym świecie strzelanie do znaków jest karalne i wszędzie są postrzelane.Wojtek
Argonauta Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Cyrograf nie pisz takich rzeczy ze to ASG, bo bedzie na pozwolenia ;-)))))))) , swoja droga niektore wiatrowki tez maja niezle kopyto, na zachodzie (a zwlaszcza w USA) sa stosowane do polowan na szkodniki, ale te dziury moim zdaniem to zdecydowanie bron palna, podyskutowac mozemy co najwyzej o kalibrze.
Darek419 Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Tak i na 3 fotce ma niezłe skupienie w celu.pozdro
Cyrograf15 Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Jak broń palna to albo śrutowa albo flobert. Cokolwiek innego palnego raczej przebija. Widzałem jak z ASG prwdopodobnie po tuningu goście tłukli butelki na 70m. Na przebijalność testów nigdy nie robiłem podobnie jak i do znaków nigdy nie strzelałem ale kiedyś rozstrzelaliśmy komputer jak i hełm ;-))) Popery do strzelań dynamicznych mają przynajmniej 5mm, inaczej są jednorazowe.Wojtek
Argonauta Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 flobert 9mm zgoda ma niewielka sile kinetyczna pocisku, ale bron strutowa ???qrcze nie wiesz co piszesz , recze Ci ze jakbym przywalil z dystansu 15-20 metrow - kwestia slupiena - srutem powiedzmy tak ze 3 zera albo loftkami to z takiego obiektu zostaly strzepy, no a breneka ( zakladajac ze bym trafił bo strzelby konstrukcyjnie ta amunicja sa niecelne) jestem w stanie odstrzelic slupek ......... na ASG sie nie znam, ale na srutowki nie dam zlego slowa powiedziec ;->
Horst Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 To nie mogła być broń palna, bo co to za pistolet który tego nie przestrzeli? MOim zdaniem stuningowana broń ASG ew. wiatrówka.
von Neumarkt Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 Nieważne z czego strzelano,ja na pewno nie chciałbym z tego oberwać.Znaki zdaje się były robione z blachy 1.5mm,a takich wgnieceń byle co(czyt.dosadniej)nie zrobi.
panzerhrabia Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 na pewno to nie jest żaden ASG ani wiatrówka na 99,9%. Obstawiam FN 7,... lub nawet 6,35 z małej odległości może to jeszcze być makarow:) taki moje przemyślenia:)
okejos Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 cyrograf chrzanisz jak potłuczony... jakie asg albo jaka wiatrówka przebije ci znak. czasami jak pisano wyżej 9 mm makarow nie przebije
panzerhrabia Napisano 7 Wrzesień 2007 Napisano 7 Wrzesień 2007 na pewno to nie jest żaden ASG ani wiatrówka na 99,9%. Obstawiam FN 7,... lub nawet 6,35 z małej odległości może to jeszcze być makarow:) taki moje przemyślenia:)
okejos Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 argonauta.. w;asnie znalazłem znak do którego ktos strzelił z dubeltówki srutem .. postaram sie zrobic fote. strał z bliska bo srednica razenia to 20-25 cm.. 0!! przebicia nawet nie bardzo wgieło
okejos Napisano 7 Wrzesień 2007 Autor Napisano 7 Wrzesień 2007 panzerhrabia 6.35 to pomyłka nie przebije nawet blachy w samochodzie... był przypadek w Polsce ze bandziorek strzelał do atakujacych go policjantów z 6.35 przez szybe samochodowa i nie przebił jej a 9 policjantów przebiły i zrobiłu mu kuku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.