kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 są wlkeje pare za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 http://www.eparczew.com/forum/viewthread.php?forum_id=5&thread_id=279&pid=4128#post_4128tu jest kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 WIEC KILKA ZDJĘC ZLOTU WIEK XIII Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 XV WIEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 WALKI XIII W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 1 WOJNA WOJSKA PRUSKIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 WALECZNE WOJSKA USA Z WIETNAMU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 KOMPANIA DUCHÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 POLICJA PAŃSTWOWA 1939 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 JESZCZE RAZ KOMPANIA DUCHÓW (jak im obiad nie smakował :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 wojska pruskie w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 9 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2008 i wiek XVII (ja tego lacha znaju !!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsięstwoCieszyńskie Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Ja też tego lacha znaju;),dzięki Ci Kamilu za wszystko, dzięki tobie poczułem zupełnie nowy wymiar rekonstrukcji. Dotknęły mnie zupełnie nowe doznania. Nawet nie chodzi mi tu o ogólny klimat i atmosferę całe imprezy, bo oczywite jest to, że jest to zawsze niepowtarzalne przeżycie. Będąc w polskich szeregach poczułem w końcu to coś. Nie byłem na na II ogólnopolskim zlocie grh w Parczewie. Byłem na ziemi parczewskiej 64 lata wcześniej... Dziękuję wszystkim za to, że poprostu byli, są i mam nadzieję, że dalej będą...Dziękuję Ci Kamilu, Wilku, Zbyszku, Kacprze, Andrzeju, Grzesiu, Miśku, Robercie i wszystkim innym.Pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KsięstwoCieszyńskie Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 ps. przyznacie, że jednym z lepszych efektów był postrzał pruskiego artylerzysty - idealna synchronizacja :)a nawiasem to jam to nie chwaląc się sprawił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 To prawda. Tak padać to majstersztyk!!!!!!!!!!Czułem na własnej skórze to trafienie choć to nie byłem ja, a jak strzelaliście z działka to czapkę zrywało choć jej nie miałem na głowie :))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztefa7 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 witam was kamilo ze ktoś nie przyjechał to jego strata a że sie tłumaczą ze mają auta zepsute czy coś innego to ich sprawa my jakos daliśmy rade a że mielismy chyba najdalej to nie ma znaczenia było super nawet mamy nową ksywe ermosiki"haha i za rok też przyjedziemy i znowu przegramy ale warto ps pozdrowienia dla zonki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztefa7 Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 a wogóle to było fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Przegraliście, bo własnego oficera z Panzerschrecka trafiliście w plecy kiedy poderwał wojsko do ataku :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 11 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2008 http://galeriaparczew.pl/viewpage.php?page_id=130&zdjecie=02troszke zdjec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joasiek Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 Zapraszam też tutaj : http://parczew.nazwa.pl/galery/index.php?imgdir=2ZLOTGRHFoto: S. Waszkiewicz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztefa7 Napisano 11 Czerwiec 2008 Share Napisano 11 Czerwiec 2008 i za rok znowu trafimy naszego dowódce w plecy haha i znowu przegramy i tak non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLONIKUS Napisano 27 Czerwiec 2008 Share Napisano 27 Czerwiec 2008 Witam serdecznie wszystkich uczestników II Zlotu GRH i Bractw Rycerskich , który to odbył się w Parczewie. Osobiście dziękuję Wam za przybycie i wsparcie Kamila w tym bardzo trudnym zadaniu.Wszyscy pracowaliście na odpowiedni sukces. Fotki jakie przedstawił Joasiek mówią bardzo wiele . A co ? A to ,że było bardzo uroczyście , wesoło i hucznie ! I III Zlot będzie jeszcze bardziej huczniejszy.Pozdrawiam serdecznie AK - Wilczur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.