Hindus Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Hm…może się mylę, ale to nie replikę, a raczej „dekacza” można z oferowanych na tej aukcji części zbudować. A w tej sytuacji do wykorzystania w rekonstrukcji to się nie będzie nadawać, bo może paś pytanie o „istotne elementy broni” :)PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darda Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Tak się przyjrzałem tym obrazkom i wydaje mi się, że o ile mnie wzrok nie myli, to cena może być NAPRAWDĘ wysoka. Raczej w „zawiasach”, ale spora.Bo chyba „istotne części” też tam widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darda Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 O - chyba nie tylko ja to zauważyłem :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczep Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 a czy wiece gdzie można znaleźć jakieś szczegółowe zdjęcia, schematy itp. elementów broni? chodzi mi o wykonanie sobie atrapy np. tak jak koleś sprzedaje:http://www.allegro.pl/item260016002_pps_wz_43_atrapa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 To zależy, jakiej dokładności replikę się chce zbudować :) Sugerowałbym pogooglać po prostu - wtedy dostaniemy linki do zdjęć, ew. planów i książek o danym egzemplarzu broni, dostępnych w internetowych księgarniach. Oczywiście, np. PPSz będzie znacznie lepiej opisana i w większej ilości stron, niż PPD, czy np. karabin Fiodorowa, ale Tobie chodzi chyba o coś dość typowego właśnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Październik 2007 Share Napisano 26 Październik 2007 I PPS nie ma tylu szczegułów co np. STG 44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMarcinx Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 WitamOdświeże temat troche moim pytankiem, widział ktoś może odlew g43 ? Wiem ze swego czasu były kolby na alledrogo, jest może jakis sklep ? Moze ktoś zbudował sam takowa replike?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reenaktors Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 czy jest moze jakis sklep...dobre sobie :D Kiedys ktos na alledrogo puszczał jakis samorobny odlew, nie był najgorszy ale to było dosc dawno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xMarcinx Napisano 29 Październik 2007 Share Napisano 29 Październik 2007 Oczywiście przperaszam nie chodziło sklep" typu za rogiem ale strone lub portal, ew osobe fachowca" pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.