DETER Napisano 11 Grudzień 2003 Autor Napisano 11 Grudzień 2003 Jak to u Was wygląda? ktoś próbował gdzieś? Zamierzam wybrac się do Francji na Omaha Beach oraz może Linie Maginota, a po drodze jest Belgia, Niemcy... Różne kraje róznie od tego podchodzą, generalnie nie ma przyzwolenia, ale może ktoś kopał (i jak wygladaja tereny tam, czy też poryte jak u nas? hhehehehe)
mietek Napisano 11 Grudzień 2003 Napisano 11 Grudzień 2003 Z Belgią kłopot, z tego co wiem zakaz POSIADANA wykrywacza, mówiąc krótko możesz go stracić, plus nie wykluczone inne nieprzyjemności.
sqh Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Na Białorusi, na leśnych odcinkach pierwszowojennej niemiecko-austriackiej linii obronnej od dziur gęsto. Kultura zasypywania dołków jeszcze tam nie dotarła, choć wcale bym się nie zdziwił, jesli to nasi przyjeżdżają tam na wykopki, wioząc w plecakach rozmontowane wykrywacze.A wcale nie trzeba kopać. Bardzo ładne obiekty można znaleźć u autochtonów, w gospodarstwach :-)
Gość Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Na stronie http://www.poszukiwanieskarbow.com/ dział Artykuły - Odyseja Ukraińska 2003 .Miodzio!!!!!
pol Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Hej a zastanawialiście sie jak to będzie np. na Litwie jak wejdziemy di UE.Bo tam tez można by cosik fajnego znalezć.pozdro pol
DETER Napisano 17 Grudzień 2003 Autor Napisano 17 Grudzień 2003 Chodzi mi o to, ze czy ktos juz kopał za granicami kraju, bliska Granica z Niemcami, czechy albo wręcz jeszcze dalej. Mam zamiar sie wybrąć do Vaterlandu, bo sądze ze tereny bedą ciekawsze od naszych.
wicja1 Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 W Niemczech można chodzić tylko w dwóch landach,Bawarii i jeszcze jednym,ale nie bardzo pamiętam w którym.Ale mogę sprawdzić.W pozostałych jest zakaz i cała masa chętnych do strzelania z gumy",jak to u Niemców.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.