marek123 Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Kto na dzisiaj szyje rogatywki wz37 ? Przegladajac siec w interenecie natrafiłem na 2 producentów Lanciera i Mundury historyczne. Ale nie wierze, ze tylko te 2 firmy produkuja rogatywki. Jaka firme mozecie polecic? Chodzi mi o sztuke, która najbardziej odzwierciedla rogatywki przedwojenne:krojem,szyciem,materiałem,klamerka itd.Pozdrawiam Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Hero-> te chyba najbardziej przypominają wz.37- trzeba tylko zmienić przesuwkę na bakelitową.Generalnie nie ma producenta którego produkt w 100% trzyma fason. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadkus Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 ja mam od Melescula" - szybko zrobiona i solidnie. Jakość wykonania dobra , zgodność z oryginałem też no i szybka robota - słowem - dużo szybciej niż Lancier a wykonanie i zgodność ok. . A HERO - pomijam za całokształt" oferty mundurowej i szopki" jakie się pojawiają podczas realizacji zamówienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Dziadkus a możesz wrzucić zdjęcie tej moleskulowskiej? Bo ja widziałem kilka i w ogóle nie były podobne do polówek tylko więcej do garnizonówek miękkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.