dedus Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Co to za saperki? i czy do czegoś się mogą nadać? chodzi mi o jakąś rekonstrukcje np. WH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedus Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 [URL=http://img208.imageshack.us/my.php?image=img7414kl5.jpg][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/3228/img7414kl5.th.jpg[/IMG][/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedus Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 http://img208.imageshack.us/my.php?image=img7414kl5.jpg][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/3228/img7414kl5.th.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 To chyba skutery ZOMO... Spakuj do worka i oddaj biednym - do niczego innego się nie nadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedus Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 i drugie foto http://img233.imageshack.us/img233/3493/img7411ua7.th.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Nie nadają sie niestety do niczego poz rekonstrukcją ZOMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Co to za saperki? i czy do czegoś się mogą nadać? chodzi mi o jakąś rekonstrukcje np. WH"Hmm.. myślę, że to nie jest dobre podejście do rekonstrukcji. Przepraszam, ale to zabrzmiało jak Cześć. Mam takie buty, pomóżcie mi je dopasować do jakiejś postaci, to sobie ją zrobie".Powinieneś się dobrze najpierw zastanowić nad sylwetką, którą chcesz odtwarzać, a dopiero potem pytać jakie elementy umundurowania i wyposażenia powinieneś skompletować.To była taka moja dobra rada. Jeżeli chce się być poważnym rekonstruktorem, to trzeba podejść poważnie do tematu, bo ekonstrukcyjne dziwadła" tylko czekają na nowych członków.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedus Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 heh sorki ale to nie tak jak myślisz kloki. Po prostu mój wujek przywiózł mi takie saperki bo myślał że mogą się mi na coś przydać a ja nie wiedziałem jakie to są więc zapodałem to na forum. A tak w ogóle to się już nad tym zastanowiłem bo już po kupiłem co nie co na reko WH. Pzdr Dedus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 >>>kupiłem co nie co na reko WHAle takie fajne reko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Cóż... jeśli spodziewał się że takie buty nadają się do rekonstrukcji, możemy się tylko domyślać o poziomie tego eko". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedus Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 ile mam razy pisać że nie wiedziałem jakie to saperki i że ja ich nie kupiłem???? a czy takie spodnie stoją na niskim poziomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedus Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 ile mam razy pisać że nie wiedziałem jakie to saperki i że ja ich nie kupiłem???? a czy takie spodnie stoją na niskim poziomie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Jesli jak to sam określiłeś robisz eko" wermahtu" to te spodnie i saperki świetnie się nadają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Powiem Ci tak, mialem takie spodnie kiedys 2 pary z lumpeksu. Jedna sprzedałem, z drugiej uszyłem dla kuzyna na technike myszke-igielnik a pozniej druga taka myszke igielnik uszyłem mamie w prezencie, i do tego tylko sie to nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Wy dwaj jesteście okropni ;) i niereformowalni ;) powiedzielibyście chlopakowi ze sie nei nadaje, a tak to sobie jaja robicie i chlopak ma pewnie teraz absmak w gebusi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedus Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 ups to teraz się wkopałem;D heh czyli jeszcze trochę zanim cokolwiek osiągnę ale może się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedus Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 ale ja się potrawie śmiać z samego siebie mario i nie mam nic takiego jak napisałeś:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ober_schutze Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 ależ Mario, ja wcale nie robie sobie jaj czy cos, historia autentyczna, jak kiedys wygrzebiemy z mama z odmętów szafy ta myszke to nawet foto postaram sie zrobic i na maila dostaniesz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedus Napisano 1 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2007 a teraz tak na poważnie to czyli się to an nic nie nadaje? no oprócz igielników:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 nie... do niczego. Od biedy szwedy. a najlepiej kopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Ponizej dedus znajdziesz link, gdzie mozesz zaopatrzyc sie w saperki:http://www.richardaunderwood.com/pozr scapa flow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 6 Wrzesień 2007 Share Napisano 6 Wrzesień 2007 Okrężną drogą. To saperki produkcji Hero. Kup bezpośrednio od nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scapa flow Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Horst, ile one kosztuja w hero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Ha – wiedziałem, że skądś znam saperki z internetowego sklepu, którego adres podał Kolega Scapa Flow! Jasne, przecież to HERO! :)PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 7 Wrzesień 2007 Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Znajomy płacił 500zł, szyte na miarę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.