słomek von hammerstein Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 wg mnie a nie jestem znawcą są to falsy a stwierdzam po wygonaniu - wygladaja jakby śrubokrętem ktoś je ,,rzeźbił,, xD
rudolf Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ja tez za dobrze się nie znam na podróbach ,ale na moje oko to kopie i to fatalnie wykonane,kiedys odlewałem z ołowiu i lepiej mi wyszło.Po drugie kto by takie oryginały za wino oddał chyba ostro napruty.
MAJKI Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Toz wcale nie liczyłem na oryginały:-)))
Horst Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Bazarowe kopie.Zastanawia mnie jednak jedno - po 1sze, skąd na ogół żule i starsi ludzie mają kopie? Odpada chęć znalezienia frajera, bo oddają je za bezcen. Hm...
darmatt Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 hehe, dokładnie takie samo pytanie sobie zadałem, kiedy od wiejskiego włóczęgi dostałem za darmo kopię odznaki policyjnej...
Luftwaffe25 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Nie wiem skąd żule i starsi ludzie mają kopie,ale denerwują mnie sprzedawcy na giełdach którzy mają 97% podrabianych staroci.I jeszcze mówią:sam to wykopałem,bla bla ,bla.A ja mówię-to zaje****** ze sam to wykopałeś ale widzę że to najprostsza kopia.Zaczyna mnie to irytować.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.