słomek von hammerstein Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 wg mnie a nie jestem znawcą są to falsy a stwierdzam po wygonaniu - wygladaja jakby śrubokrętem ktoś je ,,rzeźbił,, xD
rudolf Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Ja tez za dobrze się nie znam na podróbach ,ale na moje oko to kopie i to fatalnie wykonane,kiedys odlewałem z ołowiu i lepiej mi wyszło.Po drugie kto by takie oryginały za wino oddał chyba ostro napruty.
MAJKI Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Napisano 2 Wrzesień 2007 Toz wcale nie liczyłem na oryginały:-)))
Horst Napisano 2 Wrzesień 2007 Napisano 2 Wrzesień 2007 Bazarowe kopie.Zastanawia mnie jednak jedno - po 1sze, skąd na ogół żule i starsi ludzie mają kopie? Odpada chęć znalezienia frajera, bo oddają je za bezcen. Hm...
darmatt Napisano 3 Wrzesień 2007 Napisano 3 Wrzesień 2007 hehe, dokładnie takie samo pytanie sobie zadałem, kiedy od wiejskiego włóczęgi dostałem za darmo kopię odznaki policyjnej...
Luftwaffe25 Napisano 4 Wrzesień 2007 Napisano 4 Wrzesień 2007 Nie wiem skąd żule i starsi ludzie mają kopie,ale denerwują mnie sprzedawcy na giełdach którzy mają 97% podrabianych staroci.I jeszcze mówią:sam to wykopałem,bla bla ,bla.A ja mówię-to zaje****** ze sam to wykopałeś ale widzę że to najprostsza kopia.Zaczyna mnie to irytować.....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.