MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 Pewnie falsy,ale co tam:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 pokaż drugie strony i zapięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 5Zdjęcia lipne bo z aparatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 31 Sierpień 2007 Share Napisano 31 Sierpień 2007 wg mnie a nie jestem znawcą są to falsy a stwierdzam po wygonaniu - wygladaja jakby śrubokrętem ktoś je ,,rzeźbił,, xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 Ja tez za dobrze się nie znam na podróbach ,ale na moje oko to kopie i to fatalnie wykonane,kiedys odlewałem z ołowiu i lepiej mi wyszło.Po drugie kto by takie oryginały za wino oddał chyba ostro napruty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Toz wcale nie liczyłem na oryginały:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Bazarowe kopie.Zastanawia mnie jednak jedno - po 1sze, skąd na ogół żule i starsi ludzie mają kopie? Odpada chęć znalezienia frajera, bo oddają je za bezcen. Hm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 hehe, dokładnie takie samo pytanie sobie zadałem, kiedy od wiejskiego włóczęgi dostałem za darmo kopię odznaki policyjnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luftwaffe25 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Nie wiem skąd żule i starsi ludzie mają kopie,ale denerwują mnie sprzedawcy na giełdach którzy mają 97% podrabianych staroci.I jeszcze mówią:sam to wykopałem,bla bla ,bla.A ja mówię-to zaje****** ze sam to wykopałeś ale widzę że to najprostsza kopia.Zaczyna mnie to irytować..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.