MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2007 pojęcia nie mam.po bokach ma po kilka wywietrzników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martines38 Napisano 1 Wrzesień 2007 Share Napisano 1 Wrzesień 2007 A co jest w tym ładnie zachowanym futerale.Czyżby lornetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 2 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Lornrtka była!!!Ale nacieszyłem sie nia całe 5 min,bo mi ją jeden gówniarz dzwignał!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Tak,dzignął lornetkę,2 bagnety,radio samochodowe i...........adidasy:-)))))Uwierzycie: buty mi gnój skubnął żeby je potem sprzedać:-))))))))Buty odzyskałem,reszta wsiąkła.Ale młody zatwardziały: 9 godzin przetrzymałem go w ciemnej piwnicy( za zgodą jego rodziców:-)) i nie sypnął gdzie poszły:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 ja bym poszedł po konewkę, doniczkę i bambus :)ehh .. Polska mentalnośc ;)pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Wrzesień 2007 Share Napisano 4 Wrzesień 2007 o tym samym pomyslalem Ikucira hehehe :]pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Tak,ta:-) Tylko podrasowana" dla niepoznaki!:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.