SzefuWWy Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 Witam!!!Bardzo chciałbym zacząć swoja przygodę z wykrywaczem jest to wspaniałe zajęcie niestety nie mam zbyt wiele kasy na sprzęt dobrej jakości na razie udało mi się uzbierać 400zł co o tym myślicie czy jest to za mała kwota żeby zacząć swoją przygodę?? może jednak zaczekać na następny sezon i kupić coś lepszego??. Przeglądałem już sporo ofert zaciekawił mnie BOUNTY HUNTER Pioneer VLF /FV/GW 1.Czy nadawał by się on na początek ?? Chodzi mi przede wszystkim o monety i militarne , może ktoś z was chciałby sprzedać swój sprzęt za nieduże pieniądze który nadawał by się na początek…http://www.allegro.pl/item229395391_wykrywacz_metalu_bounty_hunter_pioneer_vlf_fv_gw.html
ColdDemons Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Za 400zł nie kupisz uniwersalnego sprzętu na monety i militaria!!!! A ta wykrywka z linku nie nadaje się ani do jednego ani do drugiego!!! Na militarkę do 4 stówek to jedynie Jabel, a na monety to jedynie używany ACE 150!!!
pattern1937 Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Za 400 zł można kupić używanego Rutusa Firsta, Jabla sam używam i polecam, bo to dobry wykrywacz na militarkę za niewielką cenę.
banderas Napisano 31 Sierpień 2007 Napisano 31 Sierpień 2007 Witam.konkretne pytania,zapał,wiesz czego chcesz-to mi się podoba.Początek przygody z wykrywką to jedne z piękniejszych chwil w życiu.To zacięcie w kopaniu,podniesiona adrenalinka przy pierwszych łuseczkach.Zazdroszczę Ci że startujesz.Oddał bym całe doświadczenie i wszystkie fanty za przeżycie tego jeszcze raz.Moja rada to kupuj to na co Cię stać w tej chwili i w teren,szkoda lata.(kiedyś się dowiesz że sezon trwa cały rok)Prawda jest taka że najleprzym doradcą co do sprzętu jest teren, na jesień sam będziesz wiedział czego brakuje w twojej pierwszej wykrywce i sam zdecydujesz po co siegnąć z wyższej półki.Masz 80-cio tyśięczną konkurencję i codziennie w kraju ubywa 6 hektarów dziewiczych terenów.Pozdrawiam, trzymam kciuki za debiut i pochwal się co wyszło na pierwszym kopaniu.
f35jsf Napisano 1 Wrzesień 2007 Napisano 1 Wrzesień 2007 Witam. Podłączę się do tego tematu bo i ja przymierzam się do kupienia mojej pierwszej wykrywki (w cenie tak 350-400zł, poszukiwania raczej militarki). Jak tak poczytałem sobie forum to stwierdzam, że ilu poszukiwaczy tyle opinii na temat sprzętu, więc zapytam może na co zwraca uwagę przy doborze sprzętu. Potraktujcie mnie jako kompletnego laika odpowiadając na to pytanie:)))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.