pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 A może ma ktoś fotki oryginalnej sowieckiej fufajki (kufajki) z IIww. ? Gdyby mógł ktoś zrobić zbliżenie na guzik, byłbym bardzo zobowiązany :-)
pokemon Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Napisano 6 Wrzesień 2007 Dziękuję Darku. Więc mam niestety powojenną i pewnie tzw. budowlaną :(
Towarzysz Iwan Napisano 6 Wrzesień 2007 Napisano 6 Wrzesień 2007 Nie martw się, w znalezionej przeze mnie było dodatkowo gniazdo myszy. Z myszą w środku...
pokemon Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Napisano 6 Wrzesień 2007 No nie aż taka zła. Krój ma idealny i może parę plam od strychowania. Różnica jest jedna: moja ma wielkie plastikowe guzy, a ta rosyjska jak widzę na fotkach miała szlufki.Dziękuje i pozdrawia Pokemon :)
pokemon Napisano 31 Sierpień 2007 Autor Napisano 31 Sierpień 2007 A może ma ktoś fotki oryginalnej sowieckiej fufajki (kufajki) z IIww. ? Gdyby mógł ktoś zrobić zbliżenie na guzik, byłbym bardzo zobowiązany :-)
Pytanie
pokemon
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.