camene Napisano 25 Grudzień 2007 Share Napisano 25 Grudzień 2007 i srebrny pierścień a ponadto dopisały zbożowe" feningi.Wesołych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Michu zapadł w zimowy sen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Dzisiejsze sreberka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 Było też sporo kulek od szrapneli i innych drobiazgów.Widzę,że dla niektórych sezon się już chyba skończył:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 WitamDla mnie jeszcze sezon trwa:) Po świętach mi wyszedł medalik austro węgierski.Pozdr.Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 30 Grudzień 2007 Share Napisano 30 Grudzień 2007 ...tak sobie myślę.... polmosy nie mogą być moimi ostatnimi fantami wykopanymi" w tym roku:) dziś więc wyskoczyłem na godzinkę i.... trzy nowotki mi się trafiły i guzik... :| masakra.... jeszcze saperkę połamałem bo zmarznięta ziemia :| no nic...Wszystkiego naj naj w nowym roku Wam życzę :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 31 Grudzień 2007 Share Napisano 31 Grudzień 2007 Życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2008 i takich lub lepszych stanów monet jak w katalogu .Na fotce 3 Gröscher 1782A , mało spotykana monetka na naszym terenie .Pozdrawiam … Jarosław … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2007 Chwała,najlepszych chwil spędzonych z historią (ta wielką i mniejszą, nieznaną) i oby wypady na leślne spacery obfitowały w to co lubicie najbardziej...tego i więcej Wam życzę - ja - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)Zycze takze czasu na poszukiwania,a reszta przyjdzie sama :)Pozdrawiam dariusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Witam.Wczoraj zaliczyłem krótki wyskok do lasku i tym samym rozpocząłem swój kolejny rok poszukiwań.Pierwszymi fantami były PRL-owe grosze.Im dłużej kopałem tym było coraz ciekawiej,aż w końcu trafiłem coś fajnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 A tak swoją drogą to już mogłaby się skończyć ta zima.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Ktoś tu miał jechać do pracy, a nie rozkopywać nam tereny!!! HehehehepozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 3 Styczeń 2008 Share Napisano 3 Styczeń 2008 Panowie i co z tą stroną ? powstaje ?:) Chętnie bym pooglądał fanty z terenów dawnego województwa koszalińskiego :) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 Chwała,prace trwaja nieustannie i trwać będą długo - strona ma się rozwijać. Doszło trochę rzeczy do galerii, nowy dział - zasłyszane (jeszcze kończę, ale już można czytać) i możliwość powiększania fotek, jeszcze nie wszystkich - muszę poprzerabiać wszystkie fotki w galeriach ha ha - ale już nowe będą z powiększaniem opcjonalnie... Jeśłi jakies opisy budzą Waszą wątpliwość, czy też są jakieś nieścisłości - dajcie znać na maila.www.historyczny-koszalin.plJak tam Wasze noworoczne wypady?Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Dziękuję za link Panie M. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 może ta końcówka roku nie była taka beznadziejna?:) Owy guzik, który znalazłem z tymi nowotkami... prawdopodobnie nie jest zwykłym guzikiem :Phttp://www.odkrywca.pl/guzik-huzarow-gdanskich,570118.html#570118pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Artur - Niestety musiałem zostać.Zdecydowanie wolałbym teraz nie marznąć a kopać arabskie i hiszpańskie monetki.Fancik z końca roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 i jeszcze jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 druga strona nieczytelna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 ...i guzik.Darz dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 CAMENE - czy te twoje monetki są czyszczone w domu, bo mam wrażenie, że za bardzo je czyścisz i dlatego są takie nieczytelne. Ja ostatnio nawet wodą nie myję niczego.pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 7 Styczeń 2008 Share Napisano 7 Styczeń 2008 Ale i widać, że znalezione gdzieś w kwaśnym lesie. Widać po tym guziczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.