camene Napisano 25 Grudzień 2007 Napisano 25 Grudzień 2007 i srebrny pierścień a ponadto dopisały zbożowe" feningi.Wesołych.
camene Napisano 29 Grudzień 2007 Napisano 29 Grudzień 2007 Było też sporo kulek od szrapneli i innych drobiazgów.Widzę,że dla niektórych sezon się już chyba skończył:)
sqn Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 WitamDla mnie jeszcze sezon trwa:) Po świętach mi wyszedł medalik austro węgierski.Pozdr.Piotr
czarnykot Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 ...tak sobie myślę.... polmosy nie mogą być moimi ostatnimi fantami wykopanymi" w tym roku:) dziś więc wyskoczyłem na godzinkę i.... trzy nowotki mi się trafiły i guzik... :| masakra.... jeszcze saperkę połamałem bo zmarznięta ziemia :| no nic...Wszystkiego naj naj w nowym roku Wam życzę :)pozdrawiam
Jarosław Napisano 31 Grudzień 2007 Napisano 31 Grudzień 2007 Życzę Szczęśliwego Nowego Roku 2008 i takich lub lepszych stanów monet jak w katalogu .Na fotce 3 Gröscher 1782A , mało spotykana monetka na naszym terenie .Pozdrawiam … Jarosław …
wojna1939 Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Napisano 31 Grudzień 2007 Chwała,najlepszych chwil spędzonych z historią (ta wielką i mniejszą, nieznaną) i oby wypady na leślne spacery obfitowały w to co lubicie najbardziej...tego i więcej Wam życzę - ja - M.
dariusy Napisano 1 Styczeń 2008 Napisano 1 Styczeń 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)Zycze takze czasu na poszukiwania,a reszta przyjdzie sama :)Pozdrawiam dariusy
camene Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Witam.Wczoraj zaliczyłem krótki wyskok do lasku i tym samym rozpocząłem swój kolejny rok poszukiwań.Pierwszymi fantami były PRL-owe grosze.Im dłużej kopałem tym było coraz ciekawiej,aż w końcu trafiłem coś fajnego.
camene Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 A tak swoją drogą to już mogłaby się skończyć ta zima.Pozdrawiam.
Spiderski Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Ktoś tu miał jechać do pracy, a nie rozkopywać nam tereny!!! HehehehepozdrArtur
czarnykot Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Panowie i co z tą stroną ? powstaje ?:) Chętnie bym pooglądał fanty z terenów dawnego województwa koszalińskiego :) pozdrawiam:)
wojna1939 Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Napisano 4 Styczeń 2008 Chwała,prace trwaja nieustannie i trwać będą długo - strona ma się rozwijać. Doszło trochę rzeczy do galerii, nowy dział - zasłyszane (jeszcze kończę, ale już można czytać) i możliwość powiększania fotek, jeszcze nie wszystkich - muszę poprzerabiać wszystkie fotki w galeriach ha ha - ale już nowe będą z powiększaniem opcjonalnie... Jeśłi jakies opisy budzą Waszą wątpliwość, czy też są jakieś nieścisłości - dajcie znać na maila.www.historyczny-koszalin.plJak tam Wasze noworoczne wypady?Tymczasem - M.
czarnykot Napisano 4 Styczeń 2008 Napisano 4 Styczeń 2008 może ta końcówka roku nie była taka beznadziejna?:) Owy guzik, który znalazłem z tymi nowotkami... prawdopodobnie nie jest zwykłym guzikiem :Phttp://www.odkrywca.pl/guzik-huzarow-gdanskich,570118.html#570118pozdrawiam:)
camene Napisano 6 Styczeń 2008 Napisano 6 Styczeń 2008 Artur - Niestety musiałem zostać.Zdecydowanie wolałbym teraz nie marznąć a kopać arabskie i hiszpańskie monetki.Fancik z końca roku.
Spiderski Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 CAMENE - czy te twoje monetki są czyszczone w domu, bo mam wrażenie, że za bardzo je czyścisz i dlatego są takie nieczytelne. Ja ostatnio nawet wodą nie myję niczego.pozdrArtur
Spiderski Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 Ale i widać, że znalezione gdzieś w kwaśnym lesie. Widać po tym guziczku.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.