Brychczy Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Napisano 23 Sierpień 2007 Proszę o pomoc w identyfikacji. Wnioskując po zaczepie orzełek pochodzi od ładownicy. Nie ukrywam ze bardzo zależy mi na rozpoznaniu, gdyż fant od 2 lat pozostaje niezidentyfikowany.
Brychczy Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 Wykonany jest z mosiądzu pozostały ślady srebzenia.
pomsee Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 Czy możliwe jest zrobienie ostrych fotek? Na tych trudno coś zobaczyć.
Brychczy Napisano 23 Sierpień 2007 Autor Napisano 23 Sierpień 2007 Proszę o pomoc w identyfikacji. Wnioskując po zaczepie orzełek pochodzi od ładownicy. Nie ukrywam ze bardzo zależy mi na rozpoznaniu, gdyż fant od 2 lat pozostaje niezidentyfikowany.
Pytanie
Brychczy
Proszę o pomoc w identyfikacji. Wnioskując po zaczepie orzełek pochodzi od ładownicy. Nie ukrywam ze bardzo zależy mi na rozpoznaniu, gdyż fant od 2 lat pozostaje niezidentyfikowany.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.