Skocz do zawartości

Żołnież już nie- nieznany ?

leszek69

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chciałem zauważyć że nic nie przekręciłem, a udało się jednak fakty połączyć w całość. Napisałem Leszku o szlechetności twojego tematu, więc nie powinieneś mieć pretensji, no chyba że odkryłem coś czego nie powinienem, to przepraszam :-)

Wracając do tematu, na drugiej stronie jest 1913 to chyba rok jego urodzenia. W 39 miał więc 26 lat. To dosyć ważna informacja w identyfikacji czy chodzi o tego czy też innego Glinkę.

Pozdrawiam,
Pokemon
Napisano
witam Pokemon-nie mam pretensji,jedynie trochę mnie irytuje że koniecznie chcesz się doszukać brudów,jedyne co chciałem zataić to miejsce odnalezienia nieśmiertelnika,ktoś bystry kojarząc datę i formację bez trudu może je odnaleźć ,do czasu odnalezienia rodziny poległego chciałem aby było tam spokojnie.
pozdrawiam
Napisano
Brudów? Nic podobnego. Jak sam napisałeś marzyłeś o wykopaniu nieśmiertelnika. Kiedy go już zdobyłeś, zrozumiałeś że coś jest nie tak. Jesteś OK gość, więc cie pozdrawiam gorąco i życzę sukcesu w szczęśliwym finale tej sprawy!
Pokemon

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie