kamdrum Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Tymi lotkami, to się kolego Fakker nie przejmuj, bo są one równie niebezpieczne, co ajzol o tym samych wymiarach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 No to kiedyś się na Niego natknąłem niedaleko mej okolicy, a zapamiętałem bo w wieku poczciwym ( 60tka chyba się mu już zakręciła ), z trabantem, paroma monetaki w kieszeni i pizczałką czyli rzadki widok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Kamdrum te lotki to za przeproszeniem mi zwisają ,ale odkąd moja stara zrobiła mi wykład ,że znosiłem do domu coś takiego i junior chciał sie tym bawić zakopuję to wszystko jeszcze raz w ziemi ale o wiele głębiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Gadu gadu a teraz to co wczoraj wyszło . To duże na górze posiada napis : signalpatrone F mt l d c Q 44 o ile dobrze to wszystko odczytałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Guziczek z pticą i koroną sorry ale lepiej się juz nie dało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Mój pierwszy taki okaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 ale szkoda ,że uszkodzony :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Reszta monetek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Stadko ptaszków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Plombki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Medalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Wyszło jeszcze coś takiego średnica 4 cm .Stan jak widać /po kąpieli octowej/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 I na koniec guziczek z jedyneczką i spłoneczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 nabój to nie Mosin, tylko duński 8 x 56R Krag... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 To cos to połowka medalu, w srodku jedna duza głowa, a na okolo rózne w okregach.Wydaje mi sie ze jakis Pruski, lub Carskipozdrawiam pol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Debogora Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Guzik z jedynką również carski.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 13 Wrzesień 2007 Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Jak dla mnie to on pruski.http://www.knopfsammler.de/liste/index.php?start=280&_sort=1+and+land%3D%27Deutschland+%2F+Germany%27+and+gebiet%3D%27Milit%84r+%2F+Military%27Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 A ten zupełnie taki sam jak ten na pierwszym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Sv dzięki za link do tej stronki. Jest super!! Dzisiejszy z 10:21:00 już ma już id :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.