vtech Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Witam, po zakupie nowej wykrywki postanowiłem wyskoczyc w teren na 30 minut. I nagle jeden sygnał za drugim.Łusek od TT-ki z 1944 roku oraz pełnych pocisków udało sie wyciągnąć pare sztuk plus ołowiana kulka i nieznany mi pocisk .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 kulka od Szrapnela z IWś czyli zmora wśród drobnicy.pelne naboje ma sie rozumiec z pozbijanymi splonkami ? pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtech Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Spłonki nie ruszone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łazior Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 to możesz zostać za to ukarany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtech Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 dlaczego? zostało to zgłoszone i juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 na przyszłość nie zbieraj takich gówien bo za nielegalne posiadanie broni amunicji i materiałów niebezpiecznych grozi wyrok w zawieszeniu wiec jak wykopiesz kiedys bąbe (sic) bron lub ammo to nie ruszaj bo inaczej rewizja o 6 rano i przeczytamy o tobie w gazecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtech Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 a skoro mam bron mysliwska w domu i amunicje do niej i na nia pozwolenie to takich wykopanych nabojów tez nie moge miec? Jak to wygląda prawnie?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtech Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Ikucira nie irytuj sie pytaniem. Konkretnej odpowiedzi na forum nie znalazłem na moje pytanie, ale skoro jestes biegły w archiwalnych wątkach to bede wdzięczny za poprawny link z odpowiedza na moje pytaniepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtech Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Dziękuje za rade Horst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1vp Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 jeżeli maszron mysliwska w domu i amunicje do niej "to możesz sobie nakopać nawet tonę amunicji-ale to tej właśnie broni,w INNYM PRZYPADKU MASZ ZAWIASY.KARALNE JEST TEŻ PORZUCANIE NIEWYBUCHÓW I NIEWYPAŁÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtech Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Dziekuje mieszko za rade. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vtech Napisano 18 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2007 Mam juz wszystkie informacje...wszystkim dziekuje zarady i informacje.pozdrawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 mieszko_1vp>>jeżeli maszron mysliwska w domu i amunicje do niej "to możesz sobie nakopać nawet tonę amunicji-ale to tej właśnie broni...też niezupełnie możesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 Ta cała paplanina o trzy zardzewiałe naboje do papeszki...śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 18 Sierpień 2007 Share Napisano 18 Sierpień 2007 większość z Nas ma takie samo zdanie - ale z tego nic nie wynika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Ikucira-wiesz dlaczego? Ludzie są coraz bardziej świadomi swojego hobby .Strach przed ..............pozdro.R23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 Leszek,to nie fanty są nudne. Nudne są te gatki o nielegalności posiadania trzech głupich naboi. Ludzie piszą o tym z taką trwogą jakby pierwszy raz spotkali się z nabojem.Ja w wątku vtecha widzę radość z tego co robi i niech robi to dalej. Nikt nie ma prawa tego psuć. Pozdrowionka. dago2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 19 Sierpień 2007 Share Napisano 19 Sierpień 2007 no chlopaki bardzo be ! kolega sie chcial pochwalic nieswiadom , a wy mu taki zjazd zrobiliscie ! wstyd! vtech zycze powodzenia w poszukiwaniach i ciekawych fantow , a o d amunicji itp itd to zdala sie trzymaj :) pozdrowienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACMIL1 Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 to trzeba miec szczescie w 30 minut tyle znalesc ,ja znalazlem cos podobnego ale zakopalem spowrotem i już tego raczej nie będe wykopywał miałem szczęscie ze niewybuchło ,a niechciałem zglaszać nigdzie bo u nas niewiadomo czy jakiś fanatyk człowieka nie zamknie albo ukarać to będzie chciał raczej napewno ,sam widzisz co niekturzy ci odrazu wypisują pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.