konigsberg Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2007 jak w temacie...czy któryś z naszych producentów robi repliki??Mi nie udało się nic znaleźć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enfield Napisano 25 Sierpień 2007 Share Napisano 25 Sierpień 2007 mam płaszcz motocyklowy,podejrzewam ze z lat 50tych.Mogę sprzedać-wisi w garażu niepotrzebnie.Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enfield Napisano 26 Sierpień 2007 Share Napisano 26 Sierpień 2007 ten plaszcz o ktorym pisze to nie jest wh- przepraszam nie doczytałem.Jest to skórzany, czarny płaszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 27 Sierpień 2007 Share Napisano 27 Sierpień 2007 No to chłopie masz problem czasami sie pojawiają cena zaczyna sie mniej wiecej od 700zł za orginał ale do podklejania(odpadającej gumy) i do szycia albo sa poskracane i psuje to efekt.Powojenne sie zdarzaja sa to szwajcarskie plaszcze policji różnią sie troche kolorem(zielonkawy zamiast szary) i dodatkowa kieszenia na piersi (patrz strona wiLKA ZANADRMERIA WH.Pozatym trzeba w takim plaszczu przeszyc guziki bo w nim są wieksze i inne poztym pojawiaja sie w nich napy w rekawach.One są najlepsze na reko orginału szkoda.Znajdz moj temat (żandarm WH płaszcz) tam znajdziesz wiecej informacji a jak nie to dzwon przeslij mi maila a ja Ci podam numer pozdrawiam KlemensPs nie kupuj francuskich bo bedziesz w dziwadłach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek_d Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 a co o tym sądzicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry99 Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 To jest właśnie francuz o ile się nie mylę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Dokładnie tak, to jest francuski płaszcz z aukcji Allegro, na której jest za 250 PLN. Problem w tym, że mało ma on wspólnego z wojennym oryginałem - m.in. brak na plecach charakterystycznej pelerynki".PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek_d Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 to już wiem dlaczego zdjecia pleców nie pokazali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Poprzednim razem pokazał i mu ten płaszcz nie poszedł, dlatego pewnie w tej aukcji postanowił zrezygnować z tego szczegółu - dyplomatycznie tylko wspomniał o różnicy w wyglądzie pleców" w opisie tego płaszcza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 Na upartego bys go przerobił mając wzór orginału ale skąd weżmiesz materiał na pelerynke?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
henry99 Napisano 30 Sierpień 2007 Share Napisano 30 Sierpień 2007 musiałby guziki wymienić, klapy na kieszeniach poprzeszywać, jak jest chudy to może z pleców by wziął? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.