blackdog Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Napisano 17 Sierpień 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3184241co myślicie o tej kopii - zetknął sie ktoś z nią na żywo ???W tle widać, że sprzedający ma chyba kilka sztuk.dla adminów - nie jestem sprzedającym, po prostu zainteresowała mnie ta aukcja, bo rzadko spotyka sie taki sprzęt na alledrogo.Swoją drogą, podobne do tego, który było widać na zdjęciach u pana K.
Tankist Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 Czeski OT 810 przerobiony na 251.U właściciela, do zapłacenia niewiele więcej niż połowę tej sumy co na otomoto.
mietek Napisano 17 Sierpień 2007 Napisano 17 Sierpień 2007 Na mil.web sa one juz od paru miesiecy, pierwsze ogloszenie dotyczylo chyba hurtu 5 sztuk.Za pol ceny to juz warto by sie zastanawiac..
Pytanie
blackdog
co myślicie o tej kopii - zetknął sie ktoś z nią na żywo ???
W tle widać, że sprzedający ma chyba kilka sztuk.
dla adminów - nie jestem sprzedającym, po prostu zainteresowała mnie ta aukcja, bo rzadko spotyka sie taki sprzęt na alledrogo.
Swoją drogą, podobne do tego, który było widać na zdjęciach u pana K.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.