Łukasz Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Witam!Dzień WP, późne popołudnie, człowiek z nudów wychodzi z domu...Radzieckie pozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 120mm.Niestety rusek wyciął z niej blaszkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Taram taram! WJ 23mm :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Szczerze mówiąc tego dnia liczyłem na coś lepszego...Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Sierpień 2007 Share Napisano 21 Sierpień 2007 Odnośnie kuric :Widać po prostu po matrycy - moskiewskie orły mają wyodrębnione wyraźnie biciem sztancy tułowie. W lubelskich tego nie ma. Ponadto szczegółami różnią się głowy orłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Co prawda dzisiaj już nie Święto Wojska Polskiego, ale coś mówiło mi, żeby wrócić w tamto miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 I rzeczywiście, jeszcze jeden orzełek pozostał do uratowania !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Biedaczek, w podobnym stanie jak poprzedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Pogięty, ale kompletny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Zajmę się nim i pomogę znów rozwinąć skrzydła - fotka po konserwacji już wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Wyszło jeszcze takie cacuszko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 Sygnowany KOMP.1 POZYC.ARTYL.PIE. R 1824 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 8 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2007 A wszystko pod czujnym okiem patrona rzeczy zgubionych... (znalezisko mojej żony:-)Pozdrawiam! Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 9 Wrzesień 2007 Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Pozwolę sobie wstawić...komplet do guziorka..poprzednia niedziela :].Narazie się jeszce czyści.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 9 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2007 Niestety mój guziorek i twoja klamra nigdy nie tworzyły kompletu, ale... KLAMRA NIESAMOWITA !!! Marzenie każdego klamrowicza, gratuluję !!! To carska klamra artylerii grenadierów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 Orzełek już wyprostowany, trzyma się solidnie i zrywa do lotu :-) Można ruszać na ratunek kolejnym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 13 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2007 A tak swoją drogą, to nie ma chyba nic bardziej cieszącego we wrześniu, niż wrześniowy fant :-) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 I jeszcze raz sprawdziła się zasada, że trzeba wracać co jakiś czas w te same miejsca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Moje orłonośne miejsce dzisiaj obdarzyło mnie kolejnym ptaszkiem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Wymaga trochę pielęgnacji, ale jest kompletny. We wprawnych rękach niedługo znów dumnie rozwinie skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Mam nadzieję, że to nie ostatni - stado orłów musi się powiększać:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Kolejna ładna ptica - gratuluję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Witam!Danieloff, kurica z postu z 2007-08-20 18:55:00 /ta z prawej/ ma się dobrze, zasila kolekję. Możesz być o nią spokojny. :-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 OK, super - ja wykopałem taką samą, dlatego pozbyłem się dubleta. Może to dziwne, ale wolę te swoje wykopane z ziemi niż strychówki":-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roadrunner Napisano 5 Kwiecień 2008 Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Piękny-szczerze gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.