muslim Napisano 7 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2003 Może byśmy się tak zintegrowali?Chyba nie będziemy gorsi?Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 10 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2003 Coś małe zainteresowanie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miggi1 Napisano 15 Grudzień 2003 Share Napisano 15 Grudzień 2003 czemu nie jestem za tylko gdzie rzeszów jako stolica" czy jakieś inny miastopozdrwiam miggi1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 15 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2003 W poznajmy się jest nas sporo, ale coś nie chcą się jednoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 Jestem!Mnie już Muslim znasz (btw. masz zapchaną pocztę i zdjęcia nie mogę Ci wysłać)PozdrawiamFeeder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 16 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2003 Dzięki za wsparcie.Zaraz posprzątam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 16 Grudzień 2003 Share Napisano 16 Grudzień 2003 co prawda nie z Podkarpacia terytorialnie rzecz ujmujac ale dosc blisko - Tarnow, moze mnie przygarniecie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Luty 2004 Share Napisano 20 Luty 2004 Grupa Dębicka czeka na propozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 23 Luty 2004 Share Napisano 23 Luty 2004 Muuuslim! Żyjesz? Zero reakcji na maile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Marzec 2004 Share Napisano 21 Marzec 2004 Czy propozycja nadal aktualna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Do Muslima: nie pisze na maila, bo i tak rzadko odbierasz. Ostatnio, jak siedziałeś u centusiów trafiłem coś z Twoich klimatów: fikuśną rurę wydechową od motoru i widziałem drugą, jakąś dużą.Co porabiasz w niedzielę? Wyprawa na nową miejscówkę się szykuje. Jakby co to pisz na maila lub dzwoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigjack Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 Witam!Czy jest ktoś ze Stalowej Woli lub okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 24 Marzec 2004 Share Napisano 24 Marzec 2004 ja i Muslim (obydwaj z SW) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.