robert 88 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 witam proszę o podpowiedz czy te nakładki to produkcja 2 wojenna ? jeśli nie pochodzą z okresu do 45 to kiedy mogły zostać wyprodukowane . posiadają jedyne oznaczenie 34" w kółku . z góry dziękuję za podpowiedzi .
robert 88 Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Napisano 12 Sierpień 2007 pomsee dzięki za info . jaki jest szacunkowo koszt oryginalnych okładek na giełdach ? chciałbym zakupić i nie wiem z jaką kasą muszę się liczyć .
pomsee Napisano 12 Sierpień 2007 Napisano 12 Sierpień 2007 Szczerze mówiąc to nie wiem. Walther P38 wojenny w dobrym stanie to np. w USA nie jest to wielki wydatek bo można go kupić za 500 - 600 %. Samych orginalnych nakładek z 2 wojny wystawionych na sprzedaż nie widziałem.
robert 88 Napisano 10 Sierpień 2007 Autor Napisano 10 Sierpień 2007 witam proszę o podpowiedz czy te nakładki to produkcja 2 wojenna ? jeśli nie pochodzą z okresu do 45 to kiedy mogły zostać wyprodukowane . posiadają jedyne oznaczenie 34" w kółku . z góry dziękuję za podpowiedzi .
robert 88 Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Napisano 12 Sierpień 2007 ewentualnie poproszę o adres strony internetowej gdzie znajdę odpowiedz .
Pytanie
robert 88
witam proszę o podpowiedz czy te nakładki to produkcja 2 wojenna ? jeśli nie pochodzą z okresu do 45 to kiedy mogły zostać wyprodukowane . posiadają jedyne oznaczenie 34" w kółku . z góry dziękuję za podpowiedzi .
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.