topus1 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Mam pytanie od czego może by ten orzeł ,jest wykonany z mosiądzu, w dolnej części ma nagwintowany otwór,była też nie pokazana na zdjęciu mosiężna wypukła podkładka o średnicy około 45mm.
topus1 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Mam pytanie od czego może by ten orzeł ,jest wykonany z mosiądzu, w dolnej części ma nagwintowany otwór,była też nie pokazana na zdjęciu mosiężna wypukła podkładka o średnicy około 45mm.
topus1 Napisano 9 Sierpień 2007 Autor Napisano 9 Sierpień 2007 Głownia sztandaru, ale jakiego,gdzie szukać informacji.
topus1 Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Napisano 12 Sierpień 2007 Niestety nie posiada żadnych bić ani prób
janushew Napisano 10 Sierpień 2007 Napisano 10 Sierpień 2007 Od sztandaru?? od lampy?? od świecznika?? z uprzęży końskiej? takie orły wieńczyły wiele wyrobow z mosiadzu. trudno teraz zgadnąć.. pozdr j
Pytanie
topus1
Mam pytanie od czego może by ten orzeł ,jest wykonany z mosiądzu, w dolnej części ma nagwintowany otwór,była też nie pokazana na zdjęciu mosiężna wypukła podkładka o średnicy około 45mm.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.