adrian wlkp Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 http://media.wp.pl/kat,12471,wid,8484693,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1
Mi.Der Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Tytuł wątku aż razi po oczach... :-( Hitler to nazwisko i się je pisze z dużej litery, a Polska to państwo i też się pisze z dużej litery.
woytas Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 A kolega zna jeszcze cos z histori polsko-niemieckiej?Sojusz na jak dlugo? Wypocil taka ksiazka jak Main Kampf" w ktorej dokladnie i wyraznie opisal co zrobi ze Slowianami. I napisal (on?) duzo wczesniej niz planowal jakikolwiek sojusz z Polska. A ksiazka wtedy byla aktualna
tm/39 Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Artykuł jest z sprzed roku !!!Jednak warto zwrócić uwagę na autora ,ten Pan znów mnie zaskoczył .
mietek Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 a) bylo to juz dyskutowane na forumb) za wczesnie na tego typu dyskusje, bo sa przesiakniete emocjami (co widac w wypowiedzi woytasa)c) dopoki Anglicy nie otworza archiwow, to sie wiele nie dowiemy
adrian wlkp Napisano 8 Sierpień 2007 Autor Napisano 8 Sierpień 2007 woytas przytoczyłem artykuł wiec jak chcesz podyskutowac to skieruj sie do p.Wołoszańskiego.on jest autorem tego tekstu.dodałem to dlatego bo nie ucza o tym w szkołach.i traktuje to jako ciekawostke.a Woloszańskiego uznaje za bardzo dobrego historyka i wiem ze nie raz jeszcze czyms nas zaskoczy.mietek co do archiwum to watpie zeby niektóre rzeczy były udostepnione przez angoli.przyznam ze byłoby im wstyd za to jak nas potraktowali.
jotes Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 Pan Wołoszański nie jest historykiem,lecz autorem książek sensacyjnych. Dlatego ten artykuł ma taką wartość poznawczą jak opowieść przy piwie o locie dyskiem V-7.
frycek Napisano 8 Sierpień 2007 Napisano 8 Sierpień 2007 aż dziwne że się kolega ZUBIKED jeszcze nie obudził.... To ja mówiłem; Frycek, czołowy germanofil forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.