Skocz do zawartości

Czy w tych miejscach warto kopać????

Rekomendowane odpowiedzi

nie kręć krzywej afery chłopcze pokazałęs wszystkim jaki jestes fest chłopak i wielkie Tobie dzięki od całego NARODU a teraz zajmij się swoimi sprawami i daj mi swięty spokuj znajdz sobie kogoś innego na forum bo szkoda mi czasu na twoje problemy

Nadawca zacznij od tych książek: Wyzwolenie ziem polskich 1944-1945" i Wrzesień 1939 r. na białostocczyźnie". Autor obu pozycji: Bolesław Dolata. Nawet tutejsza biblioteka uniwersytecka posiada takie książki.
Po drugie tzw. ygrysek" pt. Katiusze nad Narwią". Ja od tych opracowań zaczynałem moje poszukiwania. Z resztą na Odkrywcy" jest dość często poruszany temat poszukiwań na Podlasiu.
Nadawca, a jeśli prosisz o pomoc i podpowiedź co do miejscówki, to trochę wiecej grzeczności i uprzejmości.

w 100% zgadzam sie z dziedzio :) szczególnie z ostatnim zdaniem :) dodałbym jeszcze tylko że trochę luzniejszego podejścia do świata...
Nadawca... ty chyba za nerwowy jesteś jak na kopacza :)
A jeżeli masz zamiar kopanie traktować bardzo hobbystycznie (np weekendowo-świątecznie) to myślę że zamiast czytać książki weż wykrywkę i wal w teren...
PS Catadero... mi się wierszyk bardzo podobał :D

Pozdoofka serdeczne

Panowie zostawcie ten problem którego już nie ma ja nie jestem nerwowy ale nie lubie jak ktoś jest złośliwy i tyle mam do powiedzenia Ostatnio przeczytałem ksiązke Wizna Leszka Bakuły i zaczynam czytać Aby Pamięć Nie Zgineła Jana Orzechowskiego ta dotyczy akurat pow Grajewskiego woj podlaskie Dziedzio z Tymi ksiązkami co mi poleciłeś to u mnie jest problem muszę w skoczyć do białego i tam poszukać pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie