8total4 Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 cytujac kogos uzywa sie cudzysłowia..licz sie ze słowami.pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nadawca Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 nie kręć krzywej afery chłopcze pokazałęs wszystkim jaki jestes fest chłopak i wielkie Tobie dzięki od całego NARODU a teraz zajmij się swoimi sprawami i daj mi swięty spokuj znajdz sobie kogoś innego na forum bo szkoda mi czasu na twoje problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 krecisz offtopy i wyzywasz innych a teraz jeszcze sie żalisz? smutne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nadawca Napisano 12 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2007 Kto wie jak przemówić dzieciakowi żeby się odczepił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziedzio Napisano 12 Sierpień 2007 Share Napisano 12 Sierpień 2007 Nadawca zacznij od tych książek: Wyzwolenie ziem polskich 1944-1945" i Wrzesień 1939 r. na białostocczyźnie". Autor obu pozycji: Bolesław Dolata. Nawet tutejsza biblioteka uniwersytecka posiada takie książki. Po drugie tzw. ygrysek" pt. Katiusze nad Narwią". Ja od tych opracowań zaczynałem moje poszukiwania. Z resztą na Odkrywcy" jest dość często poruszany temat poszukiwań na Podlasiu.Nadawca, a jeśli prosisz o pomoc i podpowiedź co do miejscówki, to trochę wiecej grzeczności i uprzejmości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gerard_w Napisano 13 Sierpień 2007 Share Napisano 13 Sierpień 2007 w 100% zgadzam sie z dziedzio :) szczególnie z ostatnim zdaniem :) dodałbym jeszcze tylko że trochę luzniejszego podejścia do świata... Nadawca... ty chyba za nerwowy jesteś jak na kopacza :) A jeżeli masz zamiar kopanie traktować bardzo hobbystycznie (np weekendowo-świątecznie) to myślę że zamiast czytać książki weż wykrywkę i wal w teren... PS Catadero... mi się wierszyk bardzo podobał :DPozdoofka serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nadawca Napisano 13 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2007 Panowie zostawcie ten problem którego już nie ma ja nie jestem nerwowy ale nie lubie jak ktoś jest złośliwy i tyle mam do powiedzenia Ostatnio przeczytałem ksiązke Wizna Leszka Bakuły i zaczynam czytać Aby Pamięć Nie Zgineła Jana Orzechowskiego ta dotyczy akurat pow Grajewskiego woj podlaskie Dziedzio z Tymi ksiązkami co mi poleciłeś to u mnie jest problem muszę w skoczyć do białego i tam poszukać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.