Mariusz Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 To co Panowie, do zobaczenia o 19.00 w Kalisz na Złotym Rogu pod namiotem (tam gdzie mieliśmy spotkanie z Jackiem). Zabiorę co nieco materiałów nie mam całości. Powinienem dostać resztę około wtorku, więc roześlę jak tylko będę miał.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 31 Styczeń 2004 Share Napisano 31 Styczeń 2004 Spotykamy się w środku, czy trochę wcześniej przed? Mam nadzieję że nie będzie problemu z miejscem? Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 1 Luty 2004 Share Napisano 1 Luty 2004 Cześć,Omi co tam z transportem, dasz radę na sobotę?Mam nadzieję, że w składzie jakim uzgodniliśmy pojedziemy w sobotę.Aha jeszcze jedno: jeżeli będziecie mieli jakieś uwagi i propozycję, a wydaje mi się, że takowe będą, to zapisujcie je sobie i w tygodniu zbierzemy to do kupy.A za oknem....wiosna przyszła! ;)Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 2 Luty 2004 Share Napisano 2 Luty 2004 jutro dam wam odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Mariusz niestety :-( bedziemy skazani na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 OK. Nie ma sprawy. Kowal wspominał, że on jeszcze weźmie swój samochód i jeszcze kogoś, kto chce przyłączyć się do grupy. Omi, jak będziesz miał jeszcze kogoś do zabrania to bierz, zmieścimy się. A może Kasia by pojechała, bo Magdzie samej się nie chce?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Dykta, wyślij mi coś na maila, bo nie mam do ciebie adresu e-mail.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 niestety Kasia nie moze bo prowadzi wykłady w sobote i niedziele na uczelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 3 Luty 2004 Share Napisano 3 Luty 2004 Mariusz, mail już wysłany. Gdyby nie doszedł, to mój adres pitus116@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Mariusz proponuje dzisiaj szybkie spotkanie w Ostrowie. Przyczynę wszyscy znają. Może w tym samym miejscu co ostatnio o 18.00-19.00.Kto z Pań i Panów jest za, niech podniesie rękę i wklepie na forum potwierdzenie swojej obecności.Mariusz, a jak z transportem?Mogę zabrać dla Ciebie tą książkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 W sobotę pojadę swoim samochodem. Kowal proponuje jeszcze swój samochód, byśmy większą siłą jechali ;)Natomiast dziś mogę mieć problem, bo mrożonka potrzebuje wieczorem samochód. Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Panowie, jeśli ma nastąpić spotkanie wcześniej w Ostrowie to swą obecność napewno deklaruje. Tzn można powiedzieć już ile miejsc będzie wolnych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Na razie ekipa, to Omi, ja, Kowal, ty, Dykta (w nagrodę za zdane egzaminy ;), bo jak nie zda to nie jedzie, a będzie wiedział w czwartek). Kowal zabiera kogoś kto chce się do nas przystąpić. Ale to wszytsko w sobotę.A dziś...?Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Panowie więc o 19.00 w Ostrowie, tam gdzie zawsze, czyli jeśli dobrze pamiętam w Karczmie Piwnej.Będzie Dykta, Luca, ja, Omi, Remek. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś dołączy? Myślę tu np. o Kaktusie (dla młodszych członków grupy ;) - to taki bardzo w porządku gość, który kiedyś mocno się udzielał. Ma niesamowitą wiedzę.) ;))PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaktuS Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Witam. Potwierdzam swoje przybycie - dziś 04.022004 r. godz 19 Karczma Piwna. Do Mariusza bez takiej reklamy proszę bo sie młodsi wystraszą , a wiedza sama przychodzi z czasem...Pozdrawiam. KaktuS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 4 Luty 2004 Share Napisano 4 Luty 2004 Mariusz dzieki za telefon :-) kurcze dzieki tobie bede na spotkaniu tak bym nawet nie wiedział co mam pod nosem:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Czy wie kotoś co się dzieje z Lucą? Na spotkaniu go nie było, nie pisze na naszym forum, widzę go na forum grupy koszalińskiej....Hmmmmm.....Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 Ehh.. Mariusz niepisze bo wstyd pisać :| Po takiej plamie, tu gada, obiecuje a tu nieprzyłazi. Łe pogadamy w sobote. Ale pewnie mi nikt nie wierzy że przyjde ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 5 Luty 2004 Share Napisano 5 Luty 2004 panowie moze otworzymy nowy temat grupa Kalisko-Ostrowska cz III bo tu juz za duzo szukania:-) pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Jestem za otwarciem III części. Za długo mi ładuje!!!Powoli to już tworzymy sagę na tym forum.Z nieukrywaną radością informuję wszem i wobec, że zdałem egzamin, wiec też jadę-wiadomo gdzie.Pozdr. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 6 Luty 2004 Share Napisano 6 Luty 2004 Witam,Dykta jeszcze raz gratuluję.Panowie więc jutro o 6.45 koło Polo. Kowal jak sądzę, ty jedziesz swoim więc zdzwonimy się po drodze.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.