Skocz do zawartości

RE:Grupa kalisko-ostrowska

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To co Panowie, do zobaczenia o 19.00 w Kalisz na Złotym Rogu pod namiotem (tam gdzie mieliśmy spotkanie z Jackiem). Zabiorę co nieco materiałów nie mam całości. Powinienem dostać resztę około wtorku, więc roześlę jak tylko będę miał.
Mariusz
  • Odpowiedzi 220
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Cześć,
Omi co tam z transportem, dasz radę na sobotę?
Mam nadzieję, że w składzie jakim uzgodniliśmy pojedziemy w sobotę.
Aha jeszcze jedno: jeżeli będziecie mieli jakieś uwagi i propozycję, a wydaje mi się, że takowe będą, to zapisujcie je sobie i w tygodniu zbierzemy to do kupy.
A za oknem....wiosna przyszła! ;)
Mariusz
Napisano
OK. Nie ma sprawy. Kowal wspominał, że on jeszcze weźmie swój samochód i jeszcze kogoś, kto chce przyłączyć się do grupy. Omi, jak będziesz miał jeszcze kogoś do zabrania to bierz, zmieścimy się. A może Kasia by pojechała, bo Magdzie samej się nie chce?
Mariusz
Napisano
Mariusz proponuje dzisiaj szybkie spotkanie w Ostrowie. Przyczynę wszyscy znają. Może w tym samym miejscu co ostatnio o 18.00-19.00.
Kto z Pań i Panów jest za, niech podniesie rękę i wklepie na forum potwierdzenie swojej obecności.
Mariusz, a jak z transportem?
Mogę zabrać dla Ciebie tą książkę.
Napisano
W sobotę pojadę swoim samochodem. Kowal proponuje jeszcze swój samochód, byśmy większą siłą jechali ;)
Natomiast dziś mogę mieć problem, bo mrożonka potrzebuje wieczorem samochód.
Mariusz
Napisano
Panowie, jeśli ma nastąpić spotkanie wcześniej w Ostrowie to swą obecność napewno deklaruje. Tzn można powiedzieć już ile miejsc będzie wolnych ?
Napisano
Na razie ekipa, to Omi, ja, Kowal, ty, Dykta (w nagrodę za zdane egzaminy ;), bo jak nie zda to nie jedzie, a będzie wiedział w czwartek). Kowal zabiera kogoś kto chce się do nas przystąpić. Ale to wszytsko w sobotę.
A dziś...?
Mariusz
Napisano
Panowie więc o 19.00 w Ostrowie, tam gdzie zawsze, czyli jeśli dobrze pamiętam w Karczmie Piwnej.
Będzie Dykta, Luca, ja, Omi, Remek. Mam nadzieję, że jeszcze ktoś dołączy? Myślę tu np. o Kaktusie (dla młodszych członków grupy ;) - to taki bardzo w porządku gość, który kiedyś mocno się udzielał. Ma niesamowitą wiedzę.) ;))
Pozdrawiam
Mariusz
Napisano
Witam. Potwierdzam swoje przybycie - dziś 04.022004 r. godz 19 Karczma Piwna. Do Mariusza bez takiej reklamy proszę bo sie młodsi wystraszą , a wiedza sama przychodzi z czasem...
Pozdrawiam. KaktuS.
Napisano
Mariusz dzieki za telefon :-) kurcze dzieki tobie bede na spotkaniu tak bym nawet nie wiedział co mam pod nosem:-)
Napisano
Czy wie kotoś co się dzieje z Lucą? Na spotkaniu go nie było, nie pisze na naszym forum, widzę go na forum grupy koszalińskiej....
Hmmmmm.....
Mariusz
Napisano
Ehh.. Mariusz niepisze bo wstyd pisać :| Po takiej plamie, tu gada, obiecuje a tu nieprzyłazi. Łe pogadamy w sobote. Ale pewnie mi nikt nie wierzy że przyjde ;)
Napisano
Jestem za otwarciem III części. Za długo mi ładuje!!!Powoli to już tworzymy sagę na tym forum.
Z nieukrywaną radością informuję wszem i wobec, że zdałem egzamin, wiec też jadę-wiadomo gdzie.
Pozdr. Piotrek
Napisano
Witam,
Dykta jeszcze raz gratuluję.
Panowie więc jutro o 6.45 koło Polo. Kowal jak sądzę, ty jedziesz swoim więc zdzwonimy się po drodze.
Mariusz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie