feet22 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Witam bardziej doświadczonych użytkowników.Od jakiegoś czasu oglądam forum i Państwa posty pobudziły moją wyobraźnie. Sam chętnie pokopałbym... Niestety wykrywacz to dość duży wydatek i boję się zaryzykować zakupu jedynie na próbę. Czy w Warszawie istnieje jakaś wypożyczalnia" wykrywaczy? Tych prostszych modeli? Nie mogłem nic znaleźć stąd ten post.Z góry dziękuję za odpowiedzi.pzdrfeet22
TIX Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 proponuje na początek dołączyć się do jakiegoś kopacza na jedną albo kilka wypraw - sam tak robiłem i warto było
sloneczny Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Kiedyś była taka możliwość, ale z tego co wiem to trzeba było zapłacić depozyt w cenie nowego wykrywacza. Czytałem o tym na jakimś forum.
diabelski Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Tak, można było wypożyczyć za kaucją (teraz chyba też), ale nie wszystkie modele wypożyczają. Zawsze można wysłać maila z zapytaniem -zawsze odpowiadają.
pokemon Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ja bym wolał wypożyczyć jakiś ciekawy teren fantowy.Po exploracji oddam :-)Swoją drogą może to być niezły interes jak teraz robią na stawach hodowlanych dla wędkarzy- płacisz za wejście i za to co złowisz. Chyba kupię parę ha :-)Upssssss nie mam za co :-(
ja20 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 jak bym wcześniej wiedział to mógłbyś ze mną pokopać mam smetka może nie jest to jakiś szczyt techniki, ale ja jestem zadowolony.
feet22 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Czy mogę dostać namiar na tą firmę?pzdrfeet22
diabelski Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 W googlach wpisz ....( nazwa usunięta - Martin ) wykrywacze" i ci wyskoczą namiary na firmę. Nie podaję namiarów dokładnych bo to już reklama.Pozdrawiam.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 21:58 07-08-2007
Martin Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A ja myślę , że jak by nie było , to nazwa firmy jest już dokładnym namiarem :)w GOOGLE hasło wykrywacze " i kolega , mam nadzieję , da sobie radę :)Pozdrawiam
Martin Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 a tak ogólnie to nawet nie trzeba po wyszukiwarkach niczego szukać a zerknąć ... ;)Pozdrówka
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.