Skocz do zawartości

Czy w Warszawie można wypożyczyć wykrywacz?

feet22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam bardziej doświadczonych użytkowników.

Od jakiegoś czasu oglądam forum i Państwa posty pobudziły moją wyobraźnie. Sam chętnie pokopałbym... Niestety wykrywacz to dość duży wydatek i boję się zaryzykować zakupu jedynie na próbę.
Czy w Warszawie istnieje jakaś wypożyczalnia" wykrywaczy? Tych prostszych modeli? Nie mogłem nic znaleźć stąd ten post.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

pzdr
feet22
Napisano
proponuje na początek dołączyć się do jakiegoś kopacza na jedną albo kilka wypraw - sam tak robiłem i warto było
Napisano
Tak, można było wypożyczyć za kaucją (teraz chyba też), ale nie wszystkie modele wypożyczają. Zawsze można wysłać maila z zapytaniem -zawsze odpowiadają.
Napisano
Ja bym wolał wypożyczyć jakiś ciekawy teren fantowy.
Po exploracji oddam :-)
Swoją drogą może to być niezły interes jak teraz robią na stawach hodowlanych dla wędkarzy- płacisz za wejście i za to co złowisz. Chyba kupię parę ha :-)
Upssssss nie mam za co :-(
Napisano
jak bym wcześniej wiedział to mógłbyś ze mną pokopać mam smetka może nie jest to jakiś szczyt techniki, ale ja jestem zadowolony.
Napisano
W googlach wpisz ....( nazwa usunięta - Martin ) wykrywacze" i ci wyskoczą namiary na firmę. Nie podaję namiarów dokładnych bo to już reklama.
Pozdrawiam.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 21:58 07-08-2007
Napisano
A ja myślę , że jak by nie było , to nazwa firmy jest już dokładnym namiarem :)

w GOOGLE hasło wykrywacze " i kolega , mam nadzieję , da sobie radę :)

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie