feet22 Napisano 6 Sierpień 2007 Autor Napisano 6 Sierpień 2007 Witam bardziej doświadczonych użytkowników.Od jakiegoś czasu oglądam forum i Państwa posty pobudziły moją wyobraźnie. Sam chętnie pokopałbym... Niestety wykrywacz to dość duży wydatek i boję się zaryzykować zakupu jedynie na próbę. Czy w Warszawie istnieje jakaś wypożyczalnia" wykrywaczy? Tych prostszych modeli? Nie mogłem nic znaleźć stąd ten post.Z góry dziękuję za odpowiedzi.pzdrfeet22
TIX Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 proponuje na początek dołączyć się do jakiegoś kopacza na jedną albo kilka wypraw - sam tak robiłem i warto było
sloneczny Napisano 6 Sierpień 2007 Napisano 6 Sierpień 2007 Kiedyś była taka możliwość, ale z tego co wiem to trzeba było zapłacić depozyt w cenie nowego wykrywacza. Czytałem o tym na jakimś forum.
diabelski Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Tak, można było wypożyczyć za kaucją (teraz chyba też), ale nie wszystkie modele wypożyczają. Zawsze można wysłać maila z zapytaniem -zawsze odpowiadają.
pokemon Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 Ja bym wolał wypożyczyć jakiś ciekawy teren fantowy.Po exploracji oddam :-)Swoją drogą może to być niezły interes jak teraz robią na stawach hodowlanych dla wędkarzy- płacisz za wejście i za to co złowisz. Chyba kupię parę ha :-)Upssssss nie mam za co :-(
ja20 Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 jak bym wcześniej wiedział to mógłbyś ze mną pokopać mam smetka może nie jest to jakiś szczyt techniki, ale ja jestem zadowolony.
feet22 Napisano 7 Sierpień 2007 Autor Napisano 7 Sierpień 2007 Czy mogę dostać namiar na tą firmę?pzdrfeet22
diabelski Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 W googlach wpisz ....( nazwa usunięta - Martin ) wykrywacze" i ci wyskoczą namiary na firmę. Nie podaję namiarów dokładnych bo to już reklama.Pozdrawiam.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 21:58 07-08-2007
Martin Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 A ja myślę , że jak by nie było , to nazwa firmy jest już dokładnym namiarem :)w GOOGLE hasło wykrywacze " i kolega , mam nadzieję , da sobie radę :)Pozdrawiam
Martin Napisano 7 Sierpień 2007 Napisano 7 Sierpień 2007 a tak ogólnie to nawet nie trzeba po wyszukiwarkach niczego szukać a zerknąć ... ;)Pozdrówka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.