der K. Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 WitamJak zdrówko szanownych waćpanów? Co do wyjazdu ,to jak najbardziej.Jestem napalony jak głodny na kromkę chleba (ktoś już tak pisał ? :). Do omena ,ten bliższy łikend nie wchodzi w rachubę? Chodzi mi o 4-5.09Pracuję na drugą zmianę tzn od 14 do 22 ,trochę przy kompie ,jak ktoś ma ochotę pogadać to zapraszam.Pozdrawiam der K.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2004 Chwała,czekam na propozycję - na nic innego mnie nie stać w tej chwili - za dużo pracy.Bywajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 To co niedziela rano?Opcjonalnie sobota ale muszę być w robocie o 14....!Może jekieś poletko coś nam odda,a może jakiś S....(nie wiem jak się to zdrabnia)Pozdrawiamder K.A może sobota i niedziela.....? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Jeszcze jedno....Odezwał się Leon ,jak na razie bez piszczałki....:(Też jest chętny..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2004 Chwała,opcjonalnie niedziela - w sobotę mam troche pracy - muszę nadgonić, żeby niedziela była wolna. Pola to dobry pomysł - zaczęli je zaorywać. Zbadałem takiego pola kawałek koło Łeby - całkiem przyjemnie się kopie.Bywajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Uszanowanie !Najprawdopodobniej dopiero następną sobotę i niedzielę będę miał wolną - znowu goście. Oczywiście krótki wypad zawsze jest do zrealizowania. Możemy rekreacyjnie poszukać jakiegoś kanka ? Od kilku tuziemców ( nie będę zdradzał szczegółw ) słyszałem , że niedaleko K. coś się utopiło. Mało wiarygodne , ale z kilku niezależnych źródeł. Kiedyś Wam o tym chyba wspominałem ?Czekam .......Pozdrowienia !Już 2xR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Witam To jak ,ruszamy w poszukiwaniu kanka?Niedziela rano?Może każdy przygotuje jakiś temat i coś wybierzemy. Jak widzicie taki pomysł?Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Niedzielny ranek jest ze wszech miar wskazany - muszę uciekać od pracy. Fiksum dyrdum jak tak dalej pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Witam !!!Czepiają soę słówek - wstyd !Jestem gotowy i nawet bym pokopał ( ale niechętnie ).Pozdrawiam!2xR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Chwała,Gdzie się spotykamy w niedzielny poranek?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 jezeli cos wykombinujecie dajcie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Witam !!!Wszystko zależy od koncepcji ataku.Pozdrowienia 2xR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 WitamJa proponuję pewno miejsce ok 40 km od Koszalina w kierunku na Szczecin(szczegóły prywatnie). Ewentualnie pola (młyny ,karczmy) do 20 km .Zależnie od pomysłów reszty ,dostosuję się.A co wy proponujecie?omen już wiem ..:) a pozostali?Pozdrawiamder K. PS.omen akurat daleki byłem od czepiactwa ,ale jeżeli to tak odebrałeś to sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Jak by niedziela wypaliła to liczę na SS mana ,bo jutro nie będę miał dostępu do netuPozdrawiam K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Witam !!!Przepraszam wszystkich , ale pomieszało mi się w robocie i nie mam głowy do niczego.Może za kilka dni ...R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 8 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Chwała,nie daj się, jak się wyprostujesz to daj znać. Trzym się - nie puszczaj - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 witajcie !!!!pozdrawiam was z naszego corocznego międzynarodowego sztolniowania !!!!mam nadzieję że kiedyś poznamy się wszyscy i wspólnie gdzieś wyruszymy szczególne pozdrówka dla marisza i jego chłopaków !!!pa trzymajcie się p . s .aaa piszcie już w tym wątku koszalin c . d . bo mi długo ten ładuje :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 witam jak widze przybylo postow i ciekawe na ktory pisac co porabiacie pozdrowienia dla mareckiego LeoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.