Teutonic Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Widziałem materiał w TVP3. Czy wiecie jak znalesć go w sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razwiedczik Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Mowisz - masz http://ww6.tvp.pl/View?Cat=780&id=524459 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak2006 Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Zgodnie z tym co napisałem chcę jeszcze raz podziękować .Tak więc bardzo specjale podziękowania dla dowódców oraz żołnierzy 17 Wielkopolskiej Brygady Zmechanizowanej 7 batalionu strzelców konnych.Dziękuje panowie, że byliście z nami każdego dnia naszego Święta i braliście w nim czynny udział.Dziękuje za przyjazd do Poznania i zaufanie, że nie będzie to stracony dzień kolegom z:TGRH - odtwarzająca żołnierzy sowieckichStowarzyszenie Pomerania 1945 wystawiła dwie sekcje żołnierzy sowieckich oraz Waffen ssSGRH Festung Breslau -przedstawiło dioramę obozu niemieckiegoGRH WikingLTGRH –sekcja żołnierzy sowieckich SGRH 3 Bastion Grolman wystawiło trzy formacje a. sekcja polska cytadelowcy b. sekcja niemiecka /oddział szturmowy wh c. sekcja powstania wielkopolskiego /przedstawiła obóz z okresu powstania wielkopolskiego- działająca kuchnia z punktem werbunkowy, oraz stoisko informacyjne.Specjalne podziękowania dla Kapitana Tomasza Ogrodniczuka i jego załogi z Muzeum Broni Pancernej przy Centrum Wyszkolenia Wojsk Lądowych w Poznaniu za błyskawiczne przygotowanie sprzętu do bitwy. Nie sposób pominąć kolekcjonerów, których sprzęt mogliśmy podziwiać na Malcie dziękujemy Panu Jackowi Kopczyńskiemu oraz Panu Andrzejowi Frankowskiemu. Specjalne podziękowanie dla Pana Andrzeja Frankowskiego za błyskawiczne uszycie mundurów.Dziękujemy kolegom pirotechnikom Panu Markowi z Torunia że mimo innych zadań przybył na naszą imprezę.Jeśli niechcący pominąłem kogoś bardzo przepraszamPozdrawim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robak2006 Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Kolego Hartman myślę że z swoją wyobraźnią i humorem spokojnie będziesz mógł wystąpić w roli opętanej Zakonnicy bronącej dostępu do wody święconej ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hartmann Napisano 19 Lipiec 2007 Share Napisano 19 Lipiec 2007 Kolego robak - a czy mógłbym zagrać opętanego Ojca Tadeusza - proszę bardzo mie zależy - będę wypędzał diabła ze wszystkich , łacznie z kawalerzystami i satanistami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.