Skocz do zawartości

porównanie wykrywek która lepsza

batagur

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hej, mam 2 typy
1. tańszy, ale pytanie czy wart swojej ceny?
http://www.allegro.pl/item214046352_wykrywacz_metali_promocja.html

2. droższy, ale czy dobry?
http://www.allegro.pl/item214132971_profesjonalny_wykrywacz_metali_metalu_wykrywacze.html

Szukam czegos jak najtańszego, z tanich PI wszyscy polecają jable... Ale powiedzmy ze 119 zł mogę dołożyć.

A czy ten pierwszy bez dyskryminacji, nie bedzie wystarczajacy na poczatek?
Napisano
Obie wyglądają na a'la MD. Większość odradza to to.
Bez dyskryminacji? To już lepiej zostań przy jablu...
Lepiej dołóż kolejne 119 PLN i kup Ace. Naprawdę warto. Jeszcze mi podziękujesz :-)
Napisano
batagur ja posiadam jabla i nie narzekam choc ostatnio kupilem FischerF4, ale jeden i drugi urzywam a te z fotki to szczerze mowic nie polecam.jak mozesz to dolozyc to zrob to i kup cos z dyskryminacja
Napisano
co to jest MD?

No wlasnie jak ostatnio juz prawie kupilem cykolpa to ciagle mi ktos mowil a uzbieraj jeszcze 100,200 itd az w koncu nic nie kupilem ;), teraz chyba kupie jabla.
Napisano
MD czyli Metal Detector to ten super" :) wykrywacz z allegro, a raczej cała seria tych wykrywaczy!!! Nie radzę kupować!!!! A czego wogóle zamierzasz szukać??? Monet czy złomu IIwś???
Napisano
Chyba tak to już jest że każdy na początku musi zaliczyć jakiegoś jabla czy md. Prawie każdy z nas to przerabiał choć prawie nikt sie nie przyznaje. Oba wynalazki odradzam, choć na począku główny argument to cena...

Pozdrawiam
Napisano
Pierwszy to właściwie prawie to samo co Jabel, może lepszy wygląd na zdjęciu.
Drugi to na pewno do głębokich nie należy, malutka cewka, no i to zasilanie 2 X 9 woltówki. Wyględa na zabawkę dla dzieci. Nie kupuj wykrywek zasilanych inaczej jak na paluszki. Można zakładać popularne akumulatorki a jak Ci wysiądą możesz zawsze dokupić zasilanie w pierwszym lepszym sklepie czy kiosku.
Wyglądają na chińszczyznę - szszajss!
Lepiej rozejrzyj się za czymś firmowym (znanym), używanym.
Krajowi producenci też robią niezłe piszczałki.
Napisano
don66 napisał: o i to zasilanie 2 X 9 woltówki. Wyględa na zabawkę dla dzieci. Nie kupuj wykrywek zasilanych inaczej jak na paluszki."

nie mogę się z tym zgodzić, ogólnie wiadomo że topowe modele Fishera są zasilane z dwóch dziewięciowoltówek, Tesoro też nie stroni od takiego źródła energii, Garret w Scorpion Gold Stinger też zasilanie ma z 9V tak jak prawie wszystkie Bounty Huntery.
Także takie stwierdzenie nijak się ma do rzeczywistości.
A z MD lepiej dać sobie spokój -nie pieniądze i nie towar.
Pozdro.
Napisano
Diabelski z czym się nie możesz zgodzić, że paluszki są najbardziej dostępnym i najwygodniejszym źródłem zasilania.
Napisano
Dla mnie jedna bateria 6F22 (9V) jest wygodniejsza od iluś tam R6 (1.5V). I w ogóle co za idiotyczne kryterium. Ważne, aby nie targać ze sobą np. 6 baterii R20, bo to już ciężar.
Napisano
Najlepsze są paluszki" z ładowarką, czyli akumulatorki takie jak do cyfrówki. Kupujecie z wiekszą pojemnością i szukania a szukania, i macie spokojną głowę :-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie