jeremiahjohnson Napisano 8 Październik 2011 Napisano 8 Październik 2011 Nie wiem z jakiej książki, bo kupiłem z ogłoszenia tylko same mapki. Ogłoszenie było parę lat temu w papierowej wersji odkrywcy. Może i teraz jest.
sloneczny Napisano 30 Październik 2016 Napisano 30 Październik 2016 Witam, czy jest ktoś z okolicy Płocka - Gostynina chętnego na wspólne wypady z wykrywka? Osobiście mieszkam w Dobrzykowie i znam kilka fajnych miejscówek w swoich okolicach.
Blazej86 Napisano 7 Czerwiec 2017 Napisano 7 Czerwiec 2017 Siema jestem zKutna mam zamiar kupic wykrywacz i polatac po lasach
sebo_sek Napisano 16 Czerwiec 2017 Napisano 16 Czerwiec 2017 Mam dom w świniarach. Dosłownie za płotem wyszła mi odznaka Szkoły Podchorążych Rezerwy, a w domu butelka WP z orłem. Nie ma tu jednak Bóg wie jakich fantów. Pierwsza wojna też się trafia, ale trzeba być baaardzo cierpliwym. Sąsiad pamięta przeprawę Polaków przez Wisłę. Kilka razy strzelili panie i tyle...
damian77 Napisano 28 Wrzesień 2018 Napisano 28 Wrzesień 2018 Gostynin to fajne, urokliwe miasto. warte zwiedzenia.[...] i miałem okazję tam być. Polecam!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 11:05 28-09-2018
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.