Sztukmistrz Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 ach to jeszcze z pierwszego dn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Ładne, ładne;) Lato 2007 przechodzi do historii. Lain, czyń swoją powinność:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Czemu ja?:)Jutro jade kopać nareszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Tradycja:)) Do jutra:) U mnie pada:(((((((((((((Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 29 Wrzesień 2007 Share Napisano 29 Wrzesień 2007 Tradycja:)) Do jutra:) U mnie pada:(((((((((((((Szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Cześć. Do Lain ten pierścionek z 22.07.07r. to odpustowy" ale prawdopodobnie z przed 400 lat albo i lepiej, sprawdź a się możesz zdziwić. Trochę słabo go widać trzeba zobaczyć sposób łączenia metalu w pierścień, kolega ma coś bardzo podobnego. Podejdź do jubilera on przy odrobinie chęci powinien to sprawdzić wiem, że mają katalogi staroci. Pozdrawiam i mam nadzieję, że mam rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Oto fotka - zwróć uwagę na połączenie metalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 oraz na wcięcie- dobrze widoczne. Może pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rahirha Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 oraz na wcięcie- dobrze widoczne. Może pomogłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.